Denní horoskop PANNY na 19. 2. 2023

Panna 19. 2. 2023

Vaše sebevědomí by dnes mohlo být na dně, Panno. Mohly by se vám vrátit chyby z minulosti a na chvíli vás může přepadnout strach, že se podobných chyb dopustíte znovu. Přinuťte se k objektivitě, než se z toho zblázníte. Mohlo by vám to způsobit zbytečné problémy. Snažte se uvědomit si, že jste jedineční a že máte schopnosti a nadání, které vás odlišují od ostatních.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet na obloze může přinést příležitost k rozchodu s někým, s kým jste měli poměrně intenzivní vztah. Dospěli jste k hlubšímu pochopení toho, proč jste se do tohoto partnerství vůbec zapojili, a možná si budete muset přiznat, že to možná nebylo z úplně srdečných pohnutek. Bylo by lepší, kdybyste se přiznali a byli upřímní.

Práce

Staré třenice mezi vámi a spolupracovníkem se dnes zmírní, protože najednou budete mít jeden s druhým více soucitu. Událost související s prací vás sblíží a vy si uvědomíte, že jste oba jen lidé, kteří jsou schopni chybovat.

Peníze

Tento týden máte příjemnou přestávku. Lidé, se kterými jste možná ztratili kontakt, jsou opět na scéně. Jeden nebo více z nich může přinést skvělé obchodní příležitosti. Nemusíte se vrhnout do každé z nich, ale rozhodně tyto lidi vyslechněte. Jelikož jsou nyní ve vašem horoskopu skvělé aspekty, váš vliv na společenské skupiny se zvyšuje. Naděje, sny a peníze nejsou příliš daleko. Nechte to všechno přijít k vám.

Zdraví

Emotivní dny nejsou u vás vzácné a tento by mohl být jedním z nich. Pokud máte pocit, že vše konkrétní a pevné je mimo dosah, nezoufejte. Soustřeďte se na svou schopnost poznat, co cítíte, a udělejte si soukromou inventuru toho, jak se vám daří v daném týdnu, období, roce. Není to něco, co by každý snadno zvládl, takže je možné, že byste s tím dnes mohli pomoci i svým přátelům. Dejte se druhým k dispozici a možná při tom najdete svou pevnou půdu pod nohama.

Přečtěte si také