Denní horoskop PANNY na 2. 11. 2022

Panna 2. 11. 2022

Povinnosti v domácnosti se dnes mohou výrazně zvýšit a vy budete mít pocit, že jste jediným členem domácnosti, který něco dělá. Možná propadnete sklíčenosti, ale nezdržujte se tím příliš dlouho. Budete se cítit mnohem lépe, když se zapojíte a postaráte se o vše, co je třeba udělat, a pak si dopřejete oslavu. Zajděte do kina nebo ještě lépe na koncert.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Naskytne se vám možnost skutečné vášně. Pokud toužíte po romantice, možná dnes při návštěvě luxusního večírku dostanete víc, než jste si přáli. Pomyslete na všechny ty skryté převleky, za kterými někdo hoří a nemůže se dočkat, až vás lépe pozná! Do konce večera se rozhodnete. Bude to správné rozhodnutí?

Práce

Realita určité situace se stala jasnější a vy vidíte věci praktičtějšíma očima. Díky tomu jste schopni se uzemnit a nenechat se odvádět emocemi od práce. Vaše produktivita je vysoká.

Peníze

Malý výbuch v oblasti peněz a hodnot přináší nové způsoby, jak vydělávat a šetřit peníze (nová práce?), a nové pohledy na roli peněz ve vašem životě. O tom, jak důležité budou, rozhodujete vy, ne váš šéf, banka nebo kdokoli jiný. To je docela posilující, když se nad tím zamyslíte.

Zdraví

Můžete dávat druhým, aniž byste obětovali vlastní zdraví. A pokud berete své zdraví vážně, víte, že každé rozhodnutí, které během dne učiníme, souvisí s naším zdravím. Pokud se tedy vaši přátelé chtějí sejít na kávu a popovídat si  jděte do toho, ale pokud se snažíte minimalizovat příjem kofeinu (což je v dnešní době dobrý nápad), objednejte si bylinkový čaj. Pokud je večer těstovinový, dejte si dvě porce salátu.

Přečtěte si také