Denní horoskop PANNY na 2. 2. 2023

Panna 2. 2. 2023

Blízký přítel nebo milostný partner vám může věnovat dárek, Panno. Budete dojatí, ale zároveň se budete cítit nepříjemně. Možná je dárek drahý nebo není něčím, co by se vám opravdu líbilo. Můžete mít také pocit, že je váš přítel příliš horlivý. Co v této situaci uděláte, je samozřejmě na vás. Rada: neodmítejte dárek, pokud skutečně nemáte pocit, že je zcela nevhodný. A rozhodně ho nevracejte, protože to by udělala vaše matka!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není to nejlepší den na to, abyste začali mluvit o čemkoli, co by mohlo být mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) předmětem sporu. Nebudete na to mít náladu a váš partner (současný nebo budoucí) nemusí být schopen souhlasit s jakýmikoli návrhy, které předložíte. Možná bude lepší věnovat čas přesměrování své energie na něco mnohem snadněji dosažitelného.

Práce

Rozhovory o práci přerostou v hrozné hádky, které se mohou vymknout kontrole. Druhým extrémem je, že lidé mohou mlčet a zatajovat cenné informace, o kterých vědí, že je potřebujete. Obojí je škodlivé.

Peníze

Tento týden se budete snažit splatit všechny své dluhy. Možná se snažíte konečně zbavit pocitu zadluženosti a najít tu úžasnou svobodu v rozřezání starých kreditních karet. K této skutečnosti se pomalu, ale jistě propracováváte. Mezitím se zamyslete nad tím, jak můžete využít svou kreativitu a intuici ve svém investičním životě. Některé velmi lukrativní nápady můžete najít na těch nejpodivnějších místech, takže buďte otevření tomu, jak přijdou.

Zdraví

Často se budete vymlouvat, proč nemůžete cvičit nebo proč si dopřáváte určité potraviny, které nejsou zrovna výživné. Netrapte se výmluvami. Snažte se vidět věci takové, jaké jsou – včetně odchylek od zdravého životního stylu – a budete díky tomu silnější. Všichni si čas od času uděláme přestávku od zdravé cesty. Zkuste se soustředit pomocí meditace nebo jógy, když začne být těžké vidět věci takové, jaké jsou.

Přečtěte si také