Denní horoskop PANNY na 2. 3. 2023

Panna 2. 3. 2023

Panny, dnes můžete dostat pozvání na zajímavé společenské akce ve vašem okolí. Možná se vám ozvou přátelé, kteří se jich hodlají zúčastnit, takže byste se na tyto akce mohli nadšeně těšit. Budete se rádi scházet se svými přáteli. Mějte na paměti, že byste se také mohli seznámit s novými lidmi, kteří se ukáží být cennými obchodními kontakty. Dbejte na to, abyste vypadali co nejlépe!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární tranzity vás mohou nabádat k tomu, abyste se tvářili melancholicky, a zapůsobili tak na svého budoucího milence. Vaše nálada bude mít jistě vliv, ale pokud doufáte, že je dojme vaše tíživá situace a inspiruje je k tomu, aby vám koupili nějaký nádherný a drahý dárek, který vás rozveselí, můžete být skutečně zklamáni. Více získáte, když budete šťastní, než když budete předstírat smutek.

Práce

Váš plán je dobrý, ale nedaří se vám přimět elektronické přístroje a počítače ke spolupráci. Máte pocit, že všechny formy technologie jsou proti vám. Nebuďte frustrovaní. Přistupujte k věci metodicky, krok za krokem. Vězte, že jste chytřejší než váš počítač.

Peníze

Vesmír vás žádá, abyste se prosadili v oblasti dluhů tím, že se dohodnete na splátkách, pošlete šeky a rozřežete staré kreditní karty. Mezitím se ve vašich snech a psychických záblescích objevují důležitá poselství. Až budete projevovat své ohromné ambice, nezapomeňte zůstat karmicky čistí. Chovejte se k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám ve stejném postavení.

Zdraví

Možná máte pocit, že dnes nemáte nic, co by vás bavilo, nebo že to, co vás baví, je mimo váš dosah. Dopřejte si výhodu fyzického uspokojení. Pijte hodně vody, abyste se cítili plní, jezte lehce, abyste měli dostatek přirozené energie, a vyhýbejte se nadměrnému množství soli a mastných jídel. Energie a elán se vám v následujících dnech vrátí a budete připraveni vyrazit!

Přečtěte si také