Denní horoskop PANNY na 2. 5. 2023

Panna 2. 5. 2023

Emocionální zmatky dnes mohou přehlušit vaši obvyklou objektivitu a zdravý rozum, Panno. Mohou vás tížit rodinné problémy, protože komunikace mezi vámi a členy rodiny může být nedostatečná. Možná se nebudete cítit v kontaktu s tím, co se děje. Snažte se je povzbudit, aby s vámi mluvili. Pokud nebudou chtít, jděte dál. Někdy se lidé chtějí se svými problémy vypořádat sami. Je to jejich volba.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tohle je den, kdy se můžete oddávat romantice. Současné planetární uspořádání vás vybízí k tomu, abyste se svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) věnovali se zvláštní péčí a pozorností. Dejte mu najevo, jak moc pro vás znamená. I když jste v poslední době možná byli příliš zaneprázdněni, než abyste spolu trávili čas, můžete si to vynahradit tím, že se budete chovat mimořádně láskyplně a užívat si pocitu vzájemné pospolitosti.

Práce

Komunikace mezi všemi bude přísná a cílená. I když to nebude atmosféra, která by vytvářela lehké a zábavné chvíle spojené s prací, usnadní to dosažení některých důležitých cílů.

Peníze

Tento týden můžete cítit, že vesmír podporuje vaše projekty a cíle. Možná však budete muset zapojit své komunikační schopnosti, abyste vyjádřili svůj názor a získali to, co vám náleží, ať už z finančního nebo jiného hlediska. Jiné zprávy ukazují, že se vaše dluhová situace brzy výrazně zlepší. Odvedli jste spoustu dobré práce, tak si užívejte odměny.

Zdraví

Vaše romantická povaha může být v těchto dnech snadno probuzena. Pohyb planet vám dává možnost do jisté míry oddělit mysl od těla, což vám umožní větší prožitek v těle než někdy převažující emoce. Abyste tento zážitek umocnili, nezapomeňte na pravidelný pohyb a jezte lehká, ale výživná jídla, jako jsou čerstvé saláty nebo sezónní zelenina a ryby. Vaše citlivost vás bude dráždit a pravděpodobně i někoho dalšího.

Přečtěte si také