Denní horoskop PANNY na 20. 11. 2022

Panna 20. 11. 2022

Některé oblasti vašeho života se rychle rozšiřují, což způsobuje, že ztrácíte kontakt s romantičtějšími aspekty. Čím víc saháte jedním směrem, tím více se cítíte ochuzeni v opačném směru. Možná potřebujete více přispět k tomu, kam vkládáte svou energii. Je načase zaměřit svou pozornost na věci, které dobře fungují, místo abyste se zabývali věcmi, které nikam nevedou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná téměř přerušíte určitý milostný vztah. Pokud si to přejete, jděte do toho a udělejte čistý rozchod. Pokud však jen potřebujete upustit páru nebo uvolnit napětí, pak existují jiné způsoby, jak toho dosáhnout, aniž byste ohrozili celý vztah. Než podniknete nějakou náhlou akci, dobře si to rozmyslete.

Práce

Chyba, kterou jste před několika týdny nezachytili, se vám nyní vrací. Najednou čelíte obtížným výzvám a velmi silné opozici. Přiznejte svou chybu a snažte se najít nové řešení. Nepopírejte svůj podíl na této záležitosti.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše psaní, mluvení a sdělování zpráv, vy se nyní zaměřte na komunikaci. Zjednodušovat ji prostě nepůjde, takže se připravte na smršť hovorů, e-mailů a textových zpráv. Ne všechny z nich budou nudné, takže si užijte komunikaci tam a zpět. Dejte průchod své tvůrčí stránce, a pokud jste spisovatelé, novináři, vydavatelé, redaktoři nebo se jinak zabýváte slovy, udělejte si radost. O moc lepší už to nebude.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává nový příliv ohnivé energie, která doplňuje vaši již tak ohnivou povahu. Podívejte se na sebe do zrcadla a všimněte si, jaký máte zářivý úsměv, jakou společenskou osobností dokážete okouzlit lidi. To všechno jsou požehnání, za která můžete být vděční. Vaším největším požehnáním je však dobré zdraví. Jíte každý den spoustu zdravých věcí? Nic vám nepomůže cítit se lépe víc než vyvážená strava.

Přečtěte si také