Denní horoskop PANNY na 20. 2. 2023

Panna 20. 2. 2023

Panny, starší příbuzný nebo soused může dnes potřebovat vaši pomoc. Pro někoho to bude velmi nevhodný okamžik, aby vás požádal o pomoc, protože vy máte spoustu vlastních povinností. Přesto se vydáte na pomoc, protože je to vaše přirozenost. Dbejte na to, abyste si pečlivě plánovali čas, udržujte tempo a snažte se nedělat příliš mnoho věcí najednou. Tak se dožijete toho, že zítra budete moci pomáhat znovu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky příznivému aspektu byste dnes udělali nejlépe, kdybyste byli upřímní a otevření, místo abyste se snažili udržet atmosféru tajemství. Někdo, kdo je pro vás důležitý, vám chce sdělit skvělou zprávu, která vyžaduje vaši okamžitou pozornost, protože se týká skvělé příležitosti. Raději se podělte o své nadšení, než abyste předstírali cynismus, který v hloubi srdce necítíte.

Práce

Zdá se, že napětí je všude, kam se podíváte. Zkostnatělé představy ostatních lidí stojí v cestě vašemu pokroku. Teď není nejlepší doba na to, abyste na lidi tlačili nebo je přesvědčovali o něčem, čemu nevěří. Držte se zpátky v ústraní.

Peníze

Tento týden máte příjemnou přestávku. Lidé, se kterými jste možná ztratili kontakt, jsou opět na scéně. Jeden nebo více z nich může přinést skvělé obchodní příležitosti. Nemusíte se vrhnout do každé z nich, ale rozhodně tyto lidi vyslechněte. Jelikož jsou nyní ve vašem horoskopu skvělé aspekty, váš vliv na společenské skupiny se zvyšuje. Naděje, sny a peníze nejsou příliš daleko. Nechte to všechno přijít k vám.

Zdraví

Když je spánek dobrý, je dobrý i zbytek života, obecně řečeno. Čas od času je třeba vědomě upravit své spánkové návyky tak, abychom byli pojištěni kvalitním odpočinkem. Možná budete potřebovat novou postel. Možná potřebujete nové polštáře nebo prostěradla nebo něco teplejšího či chladnějšího. Snažte se zdokonalit svůj spací prostor. Vše by mělo být takové, jak se vám líbí. Je to jedna z oblastí života, na které by se nemělo šetřit: odpočinek je nejdůležitější.

Přečtěte si také