Denní horoskop PANNY na 20. 5. 2023

Panna 20. 5. 2023

Panny, můžete se těšit na den plný spokojenosti. Možná jste na své okolí udělali silný dojem, protože jste se naučili mírnit svou otevřenost. Dnes vás obklopují přátelé, kteří vás podporují. Zdá se, že vám všichni ochotně naslouchají a bezmezně vám důvěřují. Vypadá to, že pro sebe nacházíte místo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste si mysleli, že máte svůj vztah zcela vyřešený – dokud se do hry nedostal současný aspekt. Nyní můžete zjistit, že existují celé oblasti, které ještě zbývá prozkoumat, celé dimenze bytí, kterých jste se ještě ani nezačali dotýkat. Máte jedinečnou příležitost poznat svého partnera (současného nebo budoucího) na ještě hlubší a intimnější úrovni než kdykoli předtím.

Práce

Přistihnete se, že se zasníte, a to je v pořádku. Nechte svou mysl volně plynout. Když se nebudete nijak omezovat, získáte velký vhled. Vaše fantazie jsou velmi cenné  pomohou vám vést se k dalšímu kroku ve své kariéře.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev. Vztahy pravděpodobně utrpí rozchodem z pracovních nebo osobních důvodů. Dobrou zprávou je, že jste oba velmi zaměstnaní. Špatnou zprávou je, že tato situace vyžaduje více diplomacie a trpělivosti než obvykle. Vaše oblast zaměstnání může být poněkud nestabilní. Postupujte pomalu a opatrně a neklaďte si žádné zbytečné požadavky.

Zdraví

Dnešní tranzit zdůrazňuje vaši bystrou a vynalézavou mysl. Najdete nespočet způsobů, jak dělat stejnou věc, aby vás nenudila. Bez problémů můžete vymýšlet příběhy pro své děti před spaním. Můžete se zabavit při čekání v ordinaci lékaře. Dávejte si však pozor, abyste nezabředli do myšlenkového světa. Je důležité, abyste zůstali věrní svému cvičebnímu režimu, abyste si tento tranz udržovali v rovnováze a užívali si ho.

Přečtěte si také