Denní horoskop PANNY na 21. 2. 2023

Panna 21. 2. 2023

Příjemný výlet se může zpozdit nebo zrušit kvůli události, kterou nemůžete ovlivnit. Místo toho, abyste byli naštvaní, Panno, můžete se svými přáteli využít příležitosti a podniknout něco zcela divokého a odlišného. Například byste mohli jít na matiné nejděsivějšího filmu ve městě nebo konečně vyzkoušet etiopskou restauraci, o které jste tolik slyšeli. Dnešek přináší skvělou příležitost, jak z citronů udělat limonádu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že minulost a současnost se propojují, přičemž dnešní doba je náročná. Může se stát, že při schůzce se svou nejnovější láskou narazíte na starou lásku, která vám připomene celý kus vašeho života a vyvolá odpovídající záplavu vzpomínek. To vás může přimět k zamyšlení nad tím, o co jste přišli, takže je možná na čase udělat si pořádek ve svých prioritách.

Práce

Vaše neochota brát v úvahu jiné perspektivy vás brzdí ve více ohledech. Věnujte ostatním lidem více pozornosti a uznání, než je běžné. Otevřená mysl je pro vás mnohem větším přínosem, než si možná uvědomujete.

Peníze

Možná se chystáte změnit zaměstnání nebo postoupit na vyšší pozici. Nejde o kancelář na rohu, na kterou jste se těšili, ale o plat, který s ní souvisí. Dejte svým ambicím volný průběh, pokud je máte citově pod kontrolou. Může to být vaše komunikace nebo její nedostatek, co proti vám ostatní poštve. Udržujte vše v hladkém průběhu tím, že budete svá slova říkat jasně a stručně.

Zdraví

Dávejte si pozor, co dnes jíte. Dnešní den není vhodný k tomu, abyste zkoušeli něco nového v oblasti jídla, ani k tomu, abyste se vzdali diety. Je však vhodná doba pro jemné zavedení nové disciplíny týkající se toho, co jíte. Chtěli jste omezit mléčné výrobky nebo začít vyřazovat ze svého jídelníčku zpracovaný cukr? To jsou pro vás dvě dobré volby. Dalším dobrým doporučením je vyhýbat se obzvláště těžkým nebo kořeněným jídlům.

Přečtěte si také