Denní horoskop PANNY na 21. 3. 2023

Panna 21. 3. 2023

Šťastná změna okolností v životě přítele by mohla mít pozitivní dopad i na váš život, Panny. Tato situace by mohla znamenat spoustu přizpůsobení, nemluvě o tvrdé práci. Občas se můžete cítit ohromeni a poněkud zastrašeni tímto vývojem. Nejlepší bude tyto pocity ignorovat a jít dál. Neočekávejte okamžité výsledky. Ty se však dostaví. Držte se svého optimismu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská sestava dne může způsobit, že tento den bude tak energický, že rozhodně nebudete chtít jen tak tiše sedět. Ve vzduchu je cítit zábava a smích. Možná budete chtít uspořádat večírek nebo pozvat ostatní, aby s vámi strávili nějaký čas. Je to také báječná příležitost setkat se s bývalými láskami, které pro vás stále mají malý plamínek.

Práce

Vaše mysl si dokáže věci snadno srovnat. Vidíte věci tak, jak jsou, a rozhodujete se velmi racionálně. Problém je v tom, že se někdo předvádí a snaží se vás upozadit. Nenechte se vytrhnout z cesty. Buďte sebevědomí.

Peníze

Nejste vždy známí svou rafinovaností a tento týden tomu není jinak. Váš komunikační a osobní styl může být přinejmenším nekonvenční, takže pokud se snažíte udělat pozitivní první dojem, trochu se zmírněte. Přemýšlíte o tom, jak svou kariéru udělat trochu svobodnější a méně vázanou na kancelář. Ukažte, že se na vás ostatní mohou spolehnout a že umíte rozhodovat.

Zdraví

Dnešek by mohl přinést pozornost na oblast hrdla, které může být při současném tranzitu obzvláště citlivá. Existuje několik homeopatických postupů, které pomáhají při infekci v krku: astragalus, echinacea, kloktání soli rozmíchané v teplé vodě... Zraněné hrdlo vysílá tělu zprávu, aby nemluvilo. To vede k internalizaci emocí a může způsobit psychické potíže. S ohledem na tento stav se snažte pročistit svůj lymfatický systém.

Přečtěte si také