Denní horoskop PANNY na 21. 5. 2022

Panna 21. 5. 2022

Panny, měli byste se snažit být tolerantní ke společenským a politickým postojům ostatních lidí. Možná budete muset jednat s některými lidmi, jejichž osobní plány jsou ohroženy událostmi, které nemohou ovlivnit. Nesuďte je. Neobhajujte hned jeden názor, aniž byste se zamysleli nad tím, jak situace ovlivňuje život druhého člověka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete v pokušení zavřít se před nápadem nebo plánem, který by chtěl váš blízký uskutečnit. Současná astrální konfigurace z vás dělá velkou překážku v jejich snaze o uskutečnění. Místo toho, abyste se stavěli zcela proti, by vám pomohlo, kdybyste si upřímně promluvili o tom, proč máte problém. To je nejlepší řešení.

Práce

Problém související s prací dosáhl kritického bodu, ať už jste v práci, nebo ne. Navzdory dnešním aktivitám vám tento problém poskakuje v hlavě a dožaduje se vaší pozornosti. Postarejte se o něj hned, abyste mohli pokračovat v dalším dni.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev. Vztahy pravděpodobně utrpí rozchodem z pracovních nebo osobních důvodů. Dobrou zprávou je, že jste oba velmi zaměstnaní. Špatnou zprávou je, že tato situace vyžaduje více diplomacie a trpělivosti než obvykle. Vaše oblast zaměstnání může být poněkud nestabilní. Postupujte pomalu a opatrně a neklaďte si žádné zbytečné požadavky.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává magickou kvalitu. Je to jemné, takže nečekejte, že budete soutěžit s Harrym Potterem, ale můžete vnitřně pocítit zvláštní energii, pokud nad tím budete chvíli meditovat. V tom, že máme tělo, je kouzlo  umožňuje nám cítit ty nejneuvěřitelnější věci. Všimněte si těchto pocitů a zvažte, co můžete pro své tělo udělat, abyste tyto vzrušující pocity umocnili.

Přečtěte si také