Denní horoskop PANNY na 22. 1. 2023

Panna 22. 1. 2023

Dnes byste se měli cítit obzvlášť silní a zdraví, Panny. Snaha o cvičení, zejména pokud ho budete provozovat sami a venku, pravděpodobně rozproudí endorfiny, a tím vám dodá přirozený pocit opojení, což by mohlo vést ke zvýšené míře inspirace a intuice. Poté, co skončíte, by mohlo být dobré sednout si v parku, nejlépe u vody. Meditujte a pozorně si prohlédněte svůj vnitřní stav.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) má skvělou společenskou náladu a rád vás vezme ven. Můžete využít jeho velkorysosti a navrhnout mu místo, které už nějakou dobu toužíte navštívit, nebo třeba film či koncert, na který byste rádi zašli. Jděte do toho, protože svět je dnes pro vás jako stvořený.

Práce

Vaše sny, které byly v poslední době pošramoceny, dnes dostanou nový začátek. Neexistuje žádný důvod, proč byste si nemohli vytvořit dokonalý scénář ve své kariéře. Pracujte na tomto dokonalém scénáři místo toho, abyste se spokojili s průměrem.

Peníze

Tento týden je věnován dovozu a vývozu, pokud se touto činností zabýváte, nebo tomu, jak prodávat své zboží a služby na zahraničních trzích. Jelikož na vás číhá planeta náhlých změn a prozření, mohl by vás napadnout geniální nápad, jak to rozjet.

Zdraví

Potřebujete mít hodně prostoru, abyste mohli vyjádřit svou touhu po rovnováze ve svém životě. Začněte tím, že se zbavíte nepořádku ve svém životě. Vyčistěte si šatník, kuchyňské skříňky, koupelnovou skříňku. Zbavte se všech přebytečných zavazadel, která s sebou nosíte. To se týká i vašeho duševního a fyzického já. Potřebujete se cítit svobodní, ať už to pro vás znamená cokoli. Zaměřte se na zbavování se mrtvé zátěže, ať už ji najdete kdekoli.

Přečtěte si také