Denní horoskop PANNY na 22. 12. 2022

Panna 22. 12. 2022

Vaše vnitřní dítě se dnes vynoří na povrch. Vzpomínky na minulé dobré časy probudí vaši hravou stránku. Možná budete chtít vyzkoušet formy zábavy, které vás kdysi bavily, ale už jste je dávno opustili. Děti poskytují inspiraci a odreagování. Vyprávějte jim příběhy ze svého dětství nebo jim čtěte. Dopřejte si své fantazie. Zítra se vždy můžete postavit realitě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k současné planetární energii se vám může zdát, že váš vztah je náročný. Nedávno jste se lépe poznali a uvědomili jste si, že máte společnou budoucnost, kterou oba s nadšením zkoumáte. Nyní přichází těžká část, jak to uskutečnit. Ať už se dnes rozhodnete pro jakékoliv nové uspořádání, ujistěte se, že vyhovuje vám oběma a neomezuje váš styl.

Práce

Nepřekračujte dnes své hranice. Abyste se ujistili, že se tak nestane, věnujte čas tomu, abyste si se spolupracovníkem a/nebo zaměstnavatelem vyjasnili určité věci. Ujistěte se, že všichni mají jasno v tom, jaká jsou očekávání. Předejdete tak nepříjemné konfrontaci.

Peníze

Do vašich vztahů nyní přicházejí různé druhy šťastné energie. Pokud jste k sobě připoutáni, budete se těšit z obnovených vzájemných citů. Pokud nejste, můžete najít větší okruh potenciálních partnerů. Totéž platí i pro obchodní záležitosti, protože za tohoto kosmického klimatu můžete potkat mentory, partnery, a dokonce i investory. Možná si vyděláte více tím, že řeknete svůj názor.

Zdraví

V dnešní době můžete mít pocit, že každé vaše rozhodnutí je důležité. Takový tlak může být někdy obtížný a matoucí. Samozřejmě, že to, co jíte, kolik cvičíte a zda dobře (a dostatečně) spíte, je důležité. Ale pocit, že rozhodnutí, která dnes učiníte, jsou moc závazná, působí kontraproduktivně. Dovolte pocitům, aby se objevily, a přiznejte si jakýkoli tlak, který cítíte. Pamatujte, že nic nezůstává navždy stejné  včetně postavení planet.

Přečtěte si také