Denní horoskop PANNY na 22. 2. 2023

Panna 22. 2. 2023

Ve hvězdách je pro vás, Panny, možná změna povolání nebo přinejmenším změna koníčku. Nejnovější technologické vymoženosti vás skutečně zaujaly. Zejména natáčení filmů vám dodá tvůrčí šťávu. Možná je čas přihlásit se na víkendový workshop nebo si pořídit videokameru, kterou jste si vyhlédli. Rozptýlení vám udělá dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se vám zdát obtížnější navázat skutečný kontakt s někým výjimečným. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že k tomuto životně důležitému proudu citů nemusí dojít, protože jste oba v tuto chvíli do značné míry ve svých vlastních soukromých světech. Pokud si někam vyjdete, nečekejte žádná velká odhalení, ale očekávejte, že budete moci položit základy pro mnohem intimnější příležitost.

Práce

Potíže, které jste zažívali v posledních dnech, se dnes odpoledne zmírní. Nečekaný rytíř v zářivé zbroji vás vysvobodí z duševního zmatku a patové situace, kterou jste měli s ostatními. Věřte, že řešení je na dosah ruky.

Peníze

Možná se chystáte změnit zaměstnání nebo postoupit na vyšší pozici. Nejde o kancelář na rohu, na kterou jste se těšili, ale o plat, který s ní souvisí. Dejte svým ambicím volný průběh, pokud je máte citově pod kontrolou. Může to být vaše komunikace nebo její nedostatek, co proti vám ostatní poštve. Udržujte vše v hladkém průběhu tím, že budete svá slova říkat jasně a stručně.

Zdraví

Dnes to může být trochu bolestivé. Pokud jste měli žaludeční potíže nebo dokonce trochu viny kvůli problémům s váhou, budete se cítit obzvlášť zranitelní. Je důležité, abyste dnes našli bezpečné emocionální místo, kde chcete zůstat, a chránili se. Z tohoto bezpečného místa vycházejte po malých krůčcích a dopřejte si trochu pohybu, trochu se stýkejte s těmi, kterým důvěřujete, a skočte brzy do postele s oblíbeným brakovým časopisem. Připomeňte si, že je to jen další den, a uložte se brzy do postele.

Přečtěte si také