Denní horoskop PANNY na 22. 6. 2022

Panna 22. 6. 2022

Ve vašem světě dnes může dojít k boji mezi starým a novým, Panno. Převládá rezervovaný a staromódní pohled na věc. Tento pocit vás pravděpodobně zasáhne přímo do tváře, protože se přikláníte k nekonvenčnímu a revolučnějšímu přístupu k životu. Podívejte se, z jakých lekcí z minulosti se můžete poučit při budování budoucnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt by mohl naznačovat, že jste rozpolcení ohledně osoby, se kterou uvažujete o navázání vztahu, protože ve vás vyvolává velmi zvláštní reakce. Na jedné straně je vnímáte jako zdroj zábavy, na straně druhé vás občas nesmírně dráždí. Jen vy se můžete rozhodnout, zda vám to za to stojí.

Práce

Vaše celková nálada je dnes poměrně dobrá a dává předpoklad pro velmi produktivní pracovní den. Dnes je vhodný den k tomu, abyste požádali o laskavost někoho, komu byste se za normálních okolností vyhnuli. Ostatní budou velmi vstřícní a podpoří vaše potřeby.

Peníze

V tomto týdnu máte aktivitu v oblasti kariéry, což naznačuje období velkého pohybu a energie. Ukazuje to, že v této oblasti vašeho života můžete zažít náhlé změny. Někdy má vesmír tendenci procházet dříve pokryté území s jemným hřebenem, takže nebuďte překvapeni, pokud se něco, co jste považovali za vyřešené, vrátí, aby vás pronásledovalo. Očekávejte komunikaci týkající se všeho, co nejméně očekáváte.

Zdraví

Když se cítíte ztraceni a nevíte, co chcete, držte se své rutiny. Při správné péči o tělo (kvalitní, čerstvé jídlo, dostatek vody a pohybu) se podvědomí nakonec odhalí samo. Vytvořte si dnes pro sebe pečující a předvídatelný vzorec. Dýchejte vědomě. Základní cvičení hatha jógy vám pomůže zklidnit mysl. Jakékoli poselství, které se ve vás skrývá, vyjde na povrch, pokud se na jeho přijetí připravíte. Nechte se unést a přijměte krok nevědění.

Přečtěte si také