Denní horoskop PANNY na 22. 7. 2022

Panna 22. 7. 2022

Věnujte dnes pozornost zprávám, Panny, a to nejen těm hlavním, ale i těm neobvyklým, menším. Zpochybňujte to, co slyšíte a čtete. Aktivně se zapojte do rozšiřování svých znalostí o světě. Převezměte odpovědnost za své občanství tím, že budete sledovat, co se děje. Informace jsou důležitou součástí získávání moci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní uspořádání planet může znamenat, že si nejste zcela jisti, jak přistupovat k určitému tématu, i když by teoreticky mělo být příjemné o něm hovořit. V hloubi duše cítíte, že váš nový milenec je pro vás docela zapálený, a přesto vám to možná ve skutečnosti neřekl. Máte pocit, že není upřímný, i když vás zbožňuje.

Práce

Všechno kolem vás vybuchuje. Máte pocit, že se všechno rozpadá. S největší pravděpodobností tomu tak je. Nebojte se. Hlavu vzhůru. Je to zpráva z vesmíru, že se musíte změnit a přeskupit. Zkuste nový přístup. Ten starý nefunguje.

Peníze

Vesmír má tendenci věci měnit, ale někdy je stejně rychle mění zpět. Jednejte rychle, abyste využili darů, které vám byly dány. Mezitím je nejlepší spolupracovat v práci, aby někdo neztratil klid.

Zdraví

S dnešními pohyby planet je čas podívat se na to, jaké potraviny pravidelně jíte a jak to ovlivňuje vaše emoce. Procvičte si dobrý pohled na to, jak se cítíte, když se chystáte do postele a když se ráno chystáte do práce. Cítíte se silní a pružní, klidní a uvolnění? Jídlo má obrovský vliv na to, jak zpracováváme své emoce, a to jak to, co jíme, tak to, jak to jíme. Začněte si dávat větší pozor, možná je čas přehodnotit některé své návyky, jako je jídlo při sledování obzvlášť rozrušujících zpráv nebo jídlo u pracovního stolu, protože máte pocit, že si nemůžete dovolit čas potřebný na pořádnou přestávku na oběd.

Přečtěte si také