Denní horoskop PANNY na 23. 11. 2022

Panna 23. 11. 2022

Na rozdíl od jiných příležitostí dnes projevíte své skutečné city. I když je skrýváte, stále jsou tam, hluboko ve vás. Možná si myslíte, že projevovat své city je známkou slabosti, ale dnes světu ukážete, že vaše srdce není z kamene, a dáte si říct.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Snažte se být dnes větší než život. Víte, jak vyniknout v davu, který k vám nakonec přitáhne zvláštní osobu. Ne že by ostatní nebyli v pokušení zkusit své štěstí, ale vy poznáte v okamžiku, kdy se někomu podíváte do očí, zda je to ten pravý pro vás.

Práce

Možná to myslíte velmi vážně, ale ostatní lidé vás neberou příliš vážně. Možná budete muset dát svým slovům trochu více síly, aby měla plný rezonanční účinek. Nebuďte překvapeni, když vás ostatní odepíší.

Peníze

Pokud si nedáte pozor, mohou aspekty vyústit v boj o moc. Vesmír je asertivní a chce dosáhnout svého. Aktivita se odehrává ve vaší oblasti komunikace, proto si dávejte pozor na svá slova. Nepředpokládejte, že druhá osoba, zejména šéf nebo spolupracovník, něčemu v e-mailu nebo textu rozumí. Zůstanete-li na správné straně, pomůže to ostatním lépe vás pochopit.

Zdraví

Dnešní den může vypadat jako den, kdy se jen pracuje a nic se neděje. Disciplína a rutina nejsou vaší oblíbenou kombinací. Pokud však máte před sebou nějakou práci na svém těle, jako je zastavení některých špatných návyků a zahájení nových, dobrých, bude se vám to dnes dělat snáze. Najděte si na internetu nějaké inspirativní recepty a naplánujte si několik jídel na týden. Tím, že vyzkoušíte něco nového a zdravého, dosáhnete něčeho důležitého a zároveň vás to bude bavit.

Přečtěte si také