Denní horoskop PANNY na 23. 4. 2023

Panna 23. 4. 2023

Vaše touha po novém a netradičním, po nejnovějších vychytávkách a nejlepších technologiích se dnes může dostat do konfliktu se střízlivou silou, Panno. Nové postupy mohou být náhle zpochybněny tradičnějším přístupem. Uvědomte si, že síla opozice může být zároveň jejím největším pádem. Je čas skoncovat se starým a zavést nové.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte skvělou příležitost změnit způsob, jakým se k někomu chováte. Současná planetární konjunkce naznačuje, že pokud jste byli přáteli, mohli byste zjistit, že k sobě chováte hlubší city, které jste se oba ostýchali přiznat. I když vám zpočátku může připadat obtížné o tom mluvit, nakonec budete rádi, že jste k sobě mohli být upřímní.

Práce

Nyní je čas, kdy byste měli zúročit všechnu svou tvrdou práci za posledních deset měsíců. Během následujících čtyř týdnů zjistíte, že uzavíráte velký cyklus. Ukončete všechny volné konce a sklidíte odměnu, kterou si zasloužíte.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev, se kterými se budete muset vypořádat, což může způsobit, že se budete cítit unavení a vyčerpaní. Aspekty ovlivňují oblast vašeho každodenního zaměstnání. Ačkoli věci mohou jít hladčeji, vaše pocity ohledně pracoviště se nezměnily. Nyní je čas začít s transformací. Indikace ukazují, že je čas začít se vážně zabývat svou kariérou.

Zdraví

Jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit negativní energie, je dohodnout se se sebou, že si dáte pauzu od čtení nebo poslouchání zpráv, i kdyby to mělo být jen na jeden den. Pamatujte: mezi „zůstat bdělý“ a „už nikdy nespat je tenká hranice. Aby se váš imunitní systém mohl bránit nemocem, potřebuje v průměru osm hodin spánku za noc. Abyste mohli spát, musí vaše tělo vědět, že nemusí být v nejvyšší pohotovosti. Ti z nás, kteří jsou obzvláště empatičtí, musí být obzvláště opatrní, pokud jde o média, která konzumují: ať už jde o srdceryvné úseky ve večerních zprávách nebo ultrabrutální filmy před spaním, neprospíváte svému endokrinnímu, nervovému a imunitnímu systému tím, že ho vystavujete příliš stimulujícímu a děsivému obsahu.

Přečtěte si také