Denní horoskop PANNY na 24. 1. 2023

Panna 24. 1. 2023

Panny, dnes by se k vám mohly dostat dobré, ale překvapivé zprávy týkající se skupiny, s níž jste možná spojeni. Možná se vám podařilo získat více finančních prostředků, než jste si mysleli, nebo se vám možná dostane uznání. Možná však bude třeba vyřídit spoustu papírování, než se vám to podaří. Může jít o smlouvy nebo jiné právní dokumenty. Večer si vyjděte ven s přáteli a oslavujte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vám pomáhá přijmout lásku na realističtější úrovni. Vaše vztahy jsou obvykle dobrodružstvím do neznáma, a jakmile se zdá, že se dobrodružství ustálilo v nudné všednosti, často náhle pocítíte šílenou touhu uniknout úplně nebo do dalšího vztahu. Postupně začínáte chápat pošetilost svých cest a můžete se nyní začít podle toho chovat.

Práce

Jako obvykle jste zakořeněni v centru obtížného konfliktu. Vaše silné názory vás dostaly do problémů, ze kterých se nemůžete dostat. Potřebujete se občas vzdálit z bitevního pole, abyste se mohli uklidnit a jasně přemýšlet.

Peníze

Tento týden se ve velkém rozjíždí vaše kariérní cíle. Vaše viditelnost v zaměstnání se zvyšuje a máte nástroje, které potřebujete k vytvoření silných a jasných sdělení. Mezitím máte schopnost přesvědčivě prezentovat své argumenty. Od reklamy přes tvorbu brožur až po získávání dalších klientů, ať je to krásné a přesvědčivé. Neexistuje nic, co byste nyní nezvládli.

Zdraví

Pokušení je mnoho, ale zamyslete se nad reakcí svého těla na nadměrné požitkářství. Není na čase dostat se na správnou cestu a přijmout pravidelný zdravotní režim? Někdy stačí jen věnovat čas zamyšlení nad svými rozhodnutími a odpověď najdete přímo uprostřed svého mozku. Zpomalte dnes u šálku heřmánkového nebo jiného bylinkového čaje a všimněte si posunu ve svém vnímání.

Přečtěte si také