Denní horoskop PANNY na 24. 2. 2023

Panna 24. 2. 2023

Panny, překypujete sebevědomím a nadšením. Není divu, že vaše okolí reaguje stejnou měrou. Váš úsměv je nakažlivý a lidé s vámi žertují a smějí se po celý den. Ať už se dnes pustíte do čehokoli, budete mít velký úspěch, i když skupinové úsilí se pravděpodobně vyplatí více. Večer se v popředí objeví romantika, tak si ji co nejvíce užijte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra znamená, že máte šanci vyzkoušet s milovanou osobou některé nové a vzrušující věci. Pokud jste si zvykli na určitou rutinu, zvažte, zda ji nezměníte tím, že podniknete něco radikálně odlišného. Může se také stát, že dnes potkáte člověka, který do vašeho života vnese závan čerstvého vzduchu. Cokoli, co vás inspiruje k větším věcem, je vítáno.

Práce

Ujistěte se, že jste ke svému okolí upřímní a jasní. Teď není vhodná doba na skrývání tajemství. V práci se šíří spousta pomluv a zjistíte, že cokoli se snažíte utajit, se vám nakonec nesmírně vymstí.

Peníze

Možná se chystáte změnit zaměstnání nebo postoupit na vyšší pozici. Nejde o kancelář na rohu, na kterou jste se těšili, ale o plat, který s ní souvisí. Dejte svým ambicím volný průběh, pokud je máte citově pod kontrolou. Může to být vaše komunikace nebo její nedostatek, co proti vám ostatní poštve. Udržujte vše v hladkém průběhu tím, že budete svá slova říkat jasně a stručně.

Zdraví

Díky planetární konjunkci je tento den vhodný pro mazlení, sbližování se s blízkými nebo pro to, abyste byli dobrými rodiči, manželi a přáteli. Možná si všimnete, že se nesoustředíte na vztahy, které vás nedojímají: lidé, s nimiž si příliš nerozumíte nebo obyčejný člověk na ulici dnes nemusí být příjemcem vašeho úsměvu. Zůstaňte blízko domova a buďte přítomni své citové pravdě.

Přečtěte si také