Denní horoskop PANNY na 24. 5. 2023

Panna 24. 5. 2023

Dnes se vaše mysl pravděpodobně zaměří na cestování, Panny. Možná budete muset strávit hodně času vyřizováním záležitostí v autě. Mohli byste také plánovat dlouhou dovolenou, možná zaměřenou na skupinovou akci nebo seminář. Vaše fyzická energie je vysoká, ale stále hrozí nebezpečí, že se unavíte. Dnes večer si doma odpočiňte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní energie se může ukázat jako velmi vzrušující. Pokud jste s milovanou osobou procházeli nudným obdobím, mohlo by to váš milostný život velmi okořenit. Tento vliv vás vybízí k tomu, abyste si upřímně promluvili o tom, co oba chcete, a ne o tom, co si oba myslíte, že byste měli mít. Je v tom docela velký rozdíl a dosud jste to možná skutečně nechápali.

Práce

Drahé přístroje vám nemusí nutně usnadnit práci. Nekupujte si vychytávky jen proto, že je kupují všichni ostatní. Možná ztratíte více času tím, že se budete snažit přijít na to, jak tento nový přístroj provozovat, než kdybyste dělali věci postaru.

Peníze

V tomto týdnu máte aktivitu v sektoru cizích peněz, což naznačuje, že se soustředíte na společný majetek, dědictví a staré dluhy. Jelikož to ovlivňuje politiku a skupiny a upravuje vaši komunikaci, budete chtít být více společenští, pokud jde o váš peněžní život. To se projeví v utrácení peněz za to, abyste se opravdu dobře bavili, a v upevňování svého zvláštního svazku s těmito lidmi.

Zdraví

Nebeská energie je dnes příznivá, plná hravosti a zranitelnosti ve správných vztazích. Možná zjistíte, že se nedokážete vyjádřit slovy, ale dnešní aspekt vám umožňuje projevit své city gesty a pohyby, objetím a polibky. Abyste tuto energii pocítili ještě hlouběji, nezapomeňte dodržovat svůj pohybový režim. Nešetřete aerobním cvičením. Vysílání kyslíku do svalů vám dodá pocit tepla a štěstí po celém těle.

Přečtěte si také