Denní horoskop PANNY na 25. 2. 2023

Panna 25. 2. 2023

Vysoká úroveň vaší intuice má jistě své výhody i nevýhody. Dnes se můžete cítit zatíženi nějakými podivnými myšlenkami, které se vám dostanou do hlavy. Teprve čas ukáže, zda se jedná o skutečné předtuchy, nebo jen o podivné snění. Do té doby by pro vás bylo pravděpodobně nejlepší, kdybyste je zcela ignorovali. Život je příliš krátký na to, abychom si hráli na co by kdyby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože můžete být velmi loajální k nějaké věci nebo osobě, někdy dlouho poté, co váš vztah přestane být výhodný, můžete začít pociťovat nespokojenost, pokud jde o jeden konkrétní partnerský vztah. Aspekt dne by mohl znamenat, že budete mít spíše pocit omezení než štěstí. Dnes se můžete rozhodnout s tím něco udělat.

Práce

Přestaňte se pokoušet oživit starý projekt nebo práci, která vám již nevyhovuje. Nyní je čas začít něco nového. Nebojte se hledat novou práci. Nemá smysl setrvávat v situaci, která vás zcela nenaplňuje.

Peníze

Možná se chystáte změnit zaměstnání nebo postoupit na vyšší pozici. Nejde o kancelář na rohu, na kterou jste se těšili, ale o plat, který s ní souvisí. Dejte svým ambicím volný průběh, pokud je máte citově pod kontrolou. Může to být vaše komunikace nebo její nedostatek, co proti vám ostatní poštve. Udržujte vše v hladkém průběhu tím, že budete svá slova říkat jasně a stručně.

Zdraví

S dnešní planetární energií můžete mít pocit, že po vás lidé chtějí příliš mnoho. Dost možná budete mít pocit, že si nějaký velký chlubil hraje s tím, co vám patří – a to není příjemné. Nezoufejte, je to jen dočasné opatření. Nebojte se použít svůj důvtip, abyste si pomohli získat zpět své území. Nic vám nebrání v tom, abyste si nárokovali svůj prostor, a vzhledem k dnešní nebeské konfiguraci vám nikdo nemůže mít za zlé, že se cítíte ukřivdění.

Přečtěte si také