Denní horoskop PANNY na 25. 9. 2022

Panna 25. 9. 2022

Pokud nejste zrovna nejsebevědomější člověk na světě, Panno, rozhlédněte se kolem sebe a podívejte se, co všechno jste dokázali. Je pravda, že máte ještě mnoho nedosažených snů, ale podívejte se, kolik jste jich už uskutečnili. Nedostatek důvěry ve své schopnosti vás brzdí. Pro každého nastane chvíle, kdy je zapotřebí skok víry. Je čas, abyste skočili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš přístup k lásce je pomalý a rozvážný, protože neradi spěcháte do věcí, které mohou vyžadovat více než jen trochu úsilí. Planetární aspekt dne naznačuje, že máte šanci dobýt onu výjimečnou osobu pomocí směsice svůdně smyslných technik, jako je nošení toho správného oblečení a jemně svůdná vůně. Neotálejte však příliš dlouho, protože čas by se mohl krátit.

Práce

Už delší dobu se záměrně vyhýbáte konfrontaci. Nechcete se s někým zaplést do bitvy, a tak hrajete roli pana/paní hodného/hodné. Nebojte se být agresivní. Bude vám to ku prospěchu.

Peníze

Čeká vás období zábavy, které se týká romantiky, dětí a rodiny. Pokud se v těchto oblastech v současné době angažujete, zjistíte, že můžete snadno prodávat výrobky a služby ochotnému publiku. Pokud ne, přemýšlejte o tom, jak vytvořit produkty, které osloví řadu lidí po celém světě. Když využijete svůj talent k vytvoření zdrojů příjmů, které vám vydrží po celý život, dalším krokem je prosperita.

Zdraví

Zvažování možností je stejně důležitý návyk jako rozhodování a konání! Planety jsou nyní pro takový postup seřazeny – jste na tom stejně? Ať už jsou vaše zdravotní návyky jakékoli, je vhodná doba na odstranění těch, které již nepotřebujete. Staví se do cesty procesu pokroku. Dopřejte si fyzické potěšení z dlouhých procházek a protahování končetin; zřekněte se laciné stimulace zpracovanými cukry a stravy s vysokým obsahem sacharidů. Výsledky se vám budou líbit, slibujeme!

Přečtěte si také