Denní horoskop PANNY na 26. 1. 2023

Panna 26. 1. 2023

Je vhodná doba, abyste si předplatili nějaký časopis nebo zpravodaj, který vás bude informovat o aktuálním dění a vývoji v oblasti nebo koníčku, který vás zajímá, Panny. Rozhodujícím slovem dne je „nové“. Udržujte svou mysl svěží díky novinkám, které vzbudí váš zájem a dodají vám inspiraci, kterou potřebujete k tomu, abyste se i nadále snažili dosáhnout cílů, které jste si stanovili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Významný planetární aspekt dne vám dává možnost volby. Vy a váš partner (současný nebo budoucí) se můžete vydat jednou ze dvou cest, a proto cítíte potřebu nějaké formy diskuse. V tomto případě vás však jakýkoli dialog může dostat do ještě větších problémů a vlastně vám nepomůže, protože ani jeden z vás nemá zcela jasno v tom, co chcete. Možná bude nejlepší nechat tento rozhovor na jindy.

Práce

Soupeř, kterému čelíte, v poslední době získal mnoho bodů a vy máte dnes možnost sebevědomě se mu pomstít. Přichází k vám obrovská vlna podpory, která připraví půdu pro váš úspěch. Karty se jednoznačně obrátily ve váš prospěch.

Peníze

Tento týden se ve velkém rozjíždí vaše kariérní cíle. Vaše viditelnost v zaměstnání se zvyšuje a máte nástroje, které potřebujete k vytvoření silných a jasných sdělení. Mezitím máte schopnost přesvědčivě prezentovat své argumenty. Od reklamy přes tvorbu brožur až po získávání dalších klientů, ať je to krásné a přesvědčivé. Neexistuje nic, co byste nyní nezvládli.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás úžasným tranzitem, protože vás vybízí k pohledu na dualitu. Tentokrát jde o to, jak se váš citový život prolíná s vaším aktivním (vnějším) životem. Dopřáváte si dostatek uvolnění prostřednictvím pravidelné jógy nebo běhu? Dopřáváte si dostatek výživy prostřednictvím zdravé vyvážené stravy? Dopřáváte si dostatek času na relaxaci a odpočinek? To jsou prakticky všechny nástroje, které potřebujete pro spokojený vztah k sobě samému!

Přečtěte si také