Denní horoskop PANNY na 26. 2. 2023

Panna 26. 2. 2023

Vaši kariéru mohou narušit malicherné pomluvy, drby a politikaření v kanceláři. Je pravděpodobné, že někdo prosazuje své záměry, aniž by se zamyslel nad jejich dopadem na ostatní nebo se o ně zajímal. Udělejte, co je ve vašich silách, abyste takovým lumpárnám učinili přítrž, Panno. Jsou chvíle, kdy je vhodné být udavačem, a toto je jedna z nich.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra znamená, že máte spoustu příležitostí dostat výjimečnou osobu přesně tam, kde ji chcete mít. Budete však muset vynaložit určité úsilí, protože se to nestane jako mávnutím kouzelného proutku. Svého vyvoleného budete muset zapojit do umné konverzace a přesvědčit ho tak o velkých výhodách toho, když s vámi půjde na rande.

Práce

Tento měsíc je pro vás v kariérním životě těžký a dnes vám ho ještě zhoršuje nadřízený, který vám dýchá na záda a vyžaduje výsledky. Buďte flexibilní a vstřícní, místo abyste byli tvrdohlaví a důrazní.

Peníze

Možná se chystáte změnit zaměstnání nebo postoupit na vyšší pozici. Nejde o kancelář na rohu, na kterou jste se těšili, ale o plat, který s ní souvisí. Dejte svým ambicím volný průběh, pokud je máte citově pod kontrolou. Může to být vaše komunikace nebo její nedostatek, co proti vám ostatní poštve. Udržujte vše v hladkém průběhu tím, že budete svá slova říkat jasně a stručně.

Zdraví

Dnes se můžete cítit přecitlivělí. Snažte se nebít se svou melancholií. Možná budete v pokušení utopit svůj smutek ve velké vaně zmrzliny, ale víte, že se poté nakonec budete cítit ještě hůř. Zvažte možnost pustit si relaxační hudbu, lehnout si na zem a jemně si protahovat svaly. Zkuste si z toho udělat osobní rutinu a držte se jí několik týdnů. Budete rádi, že jste to udělali.

Přečtěte si také