Denní horoskop PANNY na 26. 4. 2023

Panna 26. 4. 2023

Dnešní den není vhodný k podepisování smluv ani k zásadním nákupům. Peníze si uložte na bezpečné místo a šetřete si rezervy. Dnes o ničem nevyjednávejte, Panny. Bez ohledu na to, jak dobře zní nabídka nebo jak přesvědčivý je obchod, prostě odejděte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce se vysmívá vašemu pocitu, že musíte následovat dav, a plně vás chce povzbudit k individuálnějšímu chování. To může jen rozšířit vaše možnosti a také možnosti přilákat lásku, která se natolik liší od všeho, co jste dosud zažili, že vás může změnit jen k lepšímu. Buďte odvážní a dejte průchod svým neobvyklejším stránkám.

Práce

Vaše tvůrčí šťáva je v plném proudu a vy se cítíte velmi sebevědomě. Vaše umělecké nadání se projeví při každém úkolu, do kterého se pustíte. Nebojte se ignorovat e-maily a telefonáty, abyste se mohli plně soustředit na své projekty.

Peníze

Tento týden můžete cítit, že vesmír podporuje vaše projekty a cíle. Možná však budete muset zapojit své komunikační schopnosti, abyste vyjádřili svůj názor a získali to, co vám náleží, ať už z finančního nebo jiného hlediska. Jiné zprávy ukazují, že se vaše dluhová situace brzy výrazně zlepší. Odvedli jste spoustu dobré práce, tak si užívejte odměny.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru. To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás rozdmýchává. Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek  vyberte si svůj zdroj relaxace.

Přečtěte si také