Denní horoskop PANNY na 26. 5. 2022

Panna 26. 5. 2022

Většinu času se zabýváte fakty, Panno. Fakta jsou věci, které dokážete uchopit, kategorizovat a dát jim racionální smysl. Bohužel dnes mohou být některá vaše fakta zpochybněna jednou z věcí, kterých se nejvíce bojíte - intenzivními emocemi. Následné třenice se podobají jednání s jablky a pomeranči. Možná budete jen těžko hledat společnou řeč, ze které byste mohli vycházet při vyjednávání.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli se v tomto ohledu nemusí jednat o žádnou velkou vášeň, dnešní nebeská energie naznačuje, že pokud jdete na první rande, budete si rozumět opravdu dobře. V této fázi to může vypadat spíše jako přátelství než nějaká velká láska. Někdy však ty nejlepší vztahy začínají na poměrně nenápadné úrovni a vřelost a cit se postupně s časem zvyšuje.

Práce

Vše pro vás probíhá velmi hladce. Všichni kolem vás oceňují a milují váš vtip a šarm. Vtipy a historky, které vyprávíte v jídelně nebo o přestávce, se stávají vrcholem dne. Získali jste si srdce ostatních.

Peníze

V tomto týdnu máte aktivitu v domě cizích peněz, což naznačuje, že se soustředíte na společný majetek, dědictví a staré dluhy. Jelikož to ovlivňuje politiku a skupiny a upravuje vaši komunikaci, budete chtít být více společenští, pokud jde o váš peněžní život. To se projeví v utrácení peněz za to, abyste se opravdu dobře bavili, a v upevňování vašeho zvláštního svazku s těmito lidmi.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru! To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás "větří". Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek - vyberte si svůj zdroj relaxace!

Přečtěte si také