Denní horoskop PANNY na 26. 7. 2022

Panna 26. 7. 2022

Vstávejte brzy a pusťte se do práce, Panny. Máte spoustu emocionální a fyzické energie, která by vám měla pomoci dokončit vše, co potřebujete. Planetární energie je na vaší straně. Využijte ji k tomu, abyste řekli, co máte na srdci, a přiblížili se o krok tam, kde potřebujete být. Vaše aktivní a vnímavá povaha je výrazná. Měli byste být schopni najít zdravou rovnováhu mezi dáváním a přijímáním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si nejste jisti, zda máte věřit svým pocitům ohledně určité osoby a jejího postoje k vám. Astrální konfigurace naznačuje, že situace se dnes může zdánlivě měnit z okamžiku na okamžik, což vás zanechá ještě zmatenější než kdy jindy, a to tím spíše, že si potrpíte na jistotu. Možná budete muset dát dotyčnému najevo, jak obtížná je pro vás taková situace.

Práce

Události kolem práce jsou stále hektické a klid je to poslední, co existuje. Nenechte se kvůli této skutečnosti příliš vyvést z míry. Uvědomte si, že je to jen fáze a že vám vlastně může prospět, když budete sami trochu asertivnější.

Peníze

Tento týden se vám naskytne velmi zajímavá situace, protože nebeské aspekty vás budou tlačit k větší produktivitě. Aktivita v oblasti vašeho horoskopu spojená s cestováním do zahraničí, metafyzikou a vyšším vzděláním vás tlačí k rozšíření vašeho podnikání na neprobádané území. Uskutečněte to letos a v příštím roce budete sklízet ovoce.

Zdraví

Možná máte ty nejlepší úmysly, ale cvičení nedokážete dostatečně dodržovat. Jedním ze způsobů, jak ze sebe sejmout břemeno, je připojit se ke skupině, která pravidelně cvičí - k virtuálnímu týmu nebo k nějakému kurzu. To vás udrží na správné cestě navzdory vaší "náladě". Můžete také požádat o pomoc fyzického trenéra, i když to je dražší varianta. Nedovolte, aby vám malá planetární konfigurace stála v cestě za tím nejlepším!

Přečtěte si také