Denní horoskop PANNY na 27. 1. 2023

Panna 27. 1. 2023

Tlak na dokončení nedokončených úkolů a zahájení nových vyvolává silné emoce. Všichni, včetně vás, se pravděpodobně budou cítit nervózní a vystresovaní a může dojít k hádkám. Nejlepší by bylo, kdybyste se soustředili na úkoly a ne na malicherné hádky, které se kolem vás odehrávají, Panny. Udržíte tak svůj krevní tlak na nízké úrovni a uklidníte ty, na které chcete zapůsobit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete muset být schopni ponořit se hluboko do svého repertoáru metafyzického žargonu a konverzačních témat, abyste upoutali pozornost někoho poměrně lahodného. Planety vás vybízejí k tomu, abyste se dali do pohybu, ale není dobré, když nezačnete tou správnou nohou. Musíte se prostě snažit vztahovat k životu filozofickým způsobem. Jděte do toho!

Práce

Zařaďte si do dnešního programu spoustu bodů. Možná si ukousnete poměrně velké sousto, ale to je v pořádku – máte schopnost vše překousnout! Zjistíte, že ostatní lidé s vašimi plány krásně spolupracují. Jste obklopeni obrovskou podporou.

Peníze

Tento týden se ve velkém rozjíždí vaše kariérní cíle. Vaše viditelnost v zaměstnání se zvyšuje a máte nástroje, které potřebujete k vytvoření silných a jasných sdělení. Mezitím máte schopnost přesvědčivě prezentovat své argumenty. Od reklamy přes tvorbu brožur až po získávání dalších klientů, ať je to krásné a přesvědčivé. Neexistuje nic, co byste nyní nezvládli.

Zdraví

Když si dáte dostatek času na to, abyste se soustředili, než přistoupíte k problému, většinou se to vyřeší, zatímco uspěchaný přístup se může buď vymstít, nebo se jen dotknout povrchu věcí (což z dlouhodobého hlediska nic nevyřeší). Soustřeďte se na sebe a na to, jak si přejete, aby vás ostatní vnímali. Chcete-li zvýšit svou schopnost být vnímán v optimální podobě, navštěvujte dvakrát týdně virtuální lekce jógy. Po měsíci zaznamenáte velký rozdíl.

Přečtěte si také