Denní horoskop PANNY na 27. 4. 2022

Panna 27. 4. 2022

Do vašeho života by dnes mohla vstoupit nová a zajímavá osoba, možná někdo ze vzdáleného státu nebo cizí země. Mohli byste strávit hodiny povídáním. Během rozhovoru byste se mohli dozvědět o nových oblastech zájmu, které vás fascinují. Zda se o tuto přitažlivost budete snažit, záleží na vaší situaci, ale přinejmenším se budete bavit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás jistě rozesměje. Váš partner (současný nebo budoucí) si může odpustit otázku, zda jste nevyhráli v nějaké loterii, protože se zdá, že jste plní radosti ze života. Využijte této příležitosti ke společnému výletu nebo třeba k setkání s přáteli na obědě či k návštěvě představení nebo filmu.

Práce

Vaše neuvěřitelná citlivost a schopnost vcítit se do potřeb druhých lidí je větším přínosem, než si myslíte, zejména dnes a dokonce i při práci na dálku. Klíčový dílek skládačky zapadne na své místo, když se na tento šestý smysl spolehnete, místo abyste o něm automaticky pochybovali.

Peníze

Tento týden můžete cítit, že vesmír podporuje vaše projekty a cíle. Možná však budete muset zapojit své komunikační schopnosti, abyste vyjádřili svůj názor a získali to, co vám náleží, ať už z finančního nebo jiného hlediska. Jiné zprávy ukazují, že se vaše dluhová situace brzy výrazně zlepší. Odvedli jste spoustu dobré práce, tak si užívejte odměny.

Zdraví

Mnozí o vás říkají, že se pohybujete pomalu, ale ve skutečnosti v sobě máte spoustu energie, a proto se doporučují aktivity jako jóga a pilates. Hluboké dýchání je to, co dělá jógu tak prospěšnou, a mnoho lidí si to ani neuvědomuje. Využijte co nejlépe všechno, co při cvičení děláte, tím, že při něm budete zhluboka dýchat. Získáte z něj dvakrát tolik a budete se cítit povzbuzeni, aniž byste své tělo zatěžovali navíc.

Přečtěte si také