Denní horoskop PANNY na 27. 7. 2022

Panna 27. 7. 2022

V takový den je důležité jednat, Panno. Důvěřujte sobě a svým instinktům. Často máte perfektní radu pro všechny kromě sebe. Mějte na paměti, že se možná budete muset obrátit na ostatní, aby vám poradili to nejlepší. Promluvte si o věcech a pak jednejte. Váhání bude mít jen negativní důsledky. Máte všechna potřebná fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Překvapení by se mohlo odehrát, když se zviditelňujete ve společnosti nebo vystupujete z davu. Možná přednášíte projev nebo pořádáte malý večírek u sebe doma. Cítíte potřebu osvobodit se od obvyklých omezení a budete chtít dát opatrnost stranou. Ať už jste již ve vztahu, nebo ne, s jistou osobou vám něco klapne.

Práce

Ostatní lidé dnes možná chtějí být sami, tak je nerušte. Jen se ujistěte, že si jejich jednání nevyložíte jako urážku vůči sobě. Mějte na paměti, že i tito lidé jen potřebují trochu volnosti a prostoru, aby mohli pracovat.

Peníze

Tento týden se vám naskytne velmi zajímavá situace, protože nebeské aspekty vás budou tlačit k větší produktivitě. Aktivita v oblasti vašeho horoskopu spojená s cestováním do zahraničí, metafyzikou a vyšším vzděláním vás tlačí k rozšíření vašeho podnikání na neprobádané území. Uskutečněte to letos a v příštím roce budete sklízet ovoce.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání! Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené chutě. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: leštěte ho uvnitř i navenek cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (oves a nasekaná hruška je skvělá směs, kterou si můžete přinést do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také