Denní horoskop PANNY na 28. 1. 2023

Panna 28. 1. 2023

Pokud zjistíte, že potřebujete něco udělat, abyste na chvíli unikli ze svého života, Panno, pak možná potřebujete svůj život důkladněji prozkoumat. Místo toho, abyste se snažili přijít na to, jak nejlépe uniknout, zkuste přijít na to, jak si svůj život zpříjemnit. Ujistěte se, že jste spokojeni sami se sebou a s věcmi, které děláte. Pokud tomu tak není, je čas na změnu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vibrace planet vás nutí ptát se, proč je určitý vztah takový, jaký je. Možná se ocitnete v hluboce zádumčivé a filozofické náladě a budete v duchu převracet různé události a rozhovory, abyste se pokusili přijít tomuto dilematu na kloub. Diskuse však může přinést smysluplnější výsledky než pouhé přemýšlení.

Práce

Možná jste si mysleli, že máte někoho pod palcem – přesně tam, kde jste ho chtěli mít. Dnes však zjistíte, že tomu tak není. Tato osoba se brání a má na to plné právo. Buďte si vědomi jeho nebo jejích potřeb.

Peníze

Tento týden se ve velkém rozjíždí vaše kariérní cíle. Vaše viditelnost v zaměstnání se zvyšuje a máte nástroje, které potřebujete k vytvoření silných a jasných sdělení. Mezitím máte schopnost přesvědčivě prezentovat své argumenty. Od reklamy přes tvorbu brožur až po získávání dalších klientů, ať je to krásné a přesvědčivé. Neexistuje nic, co byste nyní nezvládli.

Zdraví

Darujte dobrou komunikaci: když se cítíte vnitřně rozrušení, napočítejte do deseti, než se pokusíte vyjádřit své myšlenky slovy. Dnešní aspekt může způsobit, že budete nepřesní, když je třeba sdělit ty nejkritičtější věci. Vaše emoce mohou být těžko zvladatelné. Zbavte se přebytečné energie cvičením v posilovně nebo dlouhou procházkou. Na konci dne za to budete vděční.

Přečtěte si také