Denní horoskop PANNY na 28. 7. 2022

Panna 28. 7. 2022

Panno, dnes najděte pohodlí ve své práci. I když to může znít směšně, odškrtávání věcí ze seznamu je dnes tou nejpřínosnější činností. Snažte se nebýt k ostatním příliš kritičtí. Soustřeďte se na své úkoly. Hory, které se zdají být příliš náročné na zdolání, se budou zvětšovat, dokud neuděláte první krok vzhůru. Vaše vytrvalost bude inspirovat ostatní.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní planetární energii můžete cítit, že se chystá určité rozhodnutí v oblasti milostných vztahů, a víte, že už to nelze déle odkládat. Je to něco, o čem už nějakou dobu přemýšlíte, a přispěly k tomu i různé události, které se staly v uplynulém roce. Nyní se musíte pouze správně rozhodnout a pak pokračovat ve zbytku svého života.

Práce

Máte pocit, že potřebujete překladatele, abyste své myšlenky předali ostatním. Lidé jednoduše nechápou vlnovou délku, na které vysíláte. Přeneste se přes to a nebuďte na sebe přísní. Někdy jindy se vám to podaří, tak si teď nedělejte starosti.

Peníze

Tento týden se vám naskytne velmi zajímavá situace, protože nebeské aspekty vás budou tlačit k větší produktivitě. Aktivita v oblasti vašeho horoskopu spojená s cestováním do zahraničí, metafyzikou a vyšším vzděláním vás tlačí k rozšíření vašeho podnikání na neprobádané území. Uskutečněte to letos a v příštím roce budete sklízet ovoce.

Zdraví

Oddávat se každou minutu tomu, na co máte chuť, může být sice krásná fantazie, ale není to příliš zdravé! Mít tělo je tak trochu jako mít práci a můžete si z ní udělat buď tu nejlepší, nebo tu nejnáročnější práci, jakou kdy budete mít! Pro pozitivní pracovní vztah se svým tělem se doporučuje pravidelný, promyšlený program. Začněte si všímat, zda dáváte svému tělu skutečný hlas při každodenním rozhodování o svém zdraví.

Přečtěte si také