Denní horoskop PANNY na 29. 6. 2022

Panna 29. 6. 2022

Buďte dnes ve svém světě průkopníkem, Panno. Vydejte se za dobrodružstvím s odvážným duchem. Vaše emoce jsou nažhavené a připravené vyrazit. Vaše instinkty jsou připraveny na novou výzvu. Pokud vás dnes něco zpomalí, bude to vaše racionální myšlení. Váš sebeobranný mechanismus se může spustit právě ve chvíli, kdy se věci začnou vyvíjet vzrušujícím způsobem. Najděte správnou rovnováhu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud cítíte nutkání říct milované osobě pár věcí, ale nevíte, zda do toho jít, nebo ne. Současná astrální energie naznačuje, že emoce jsou v tuto chvíli poměrně vysoké a určité záležitosti se přirozeně dostávají na přetřes. Pokud dokážete mluvit, aniž byste ztratili chladnou hlavu, může to být užitečné. V opačném případě by mohlo být lepší počkat.

Práce

Někdo se na vás může tvrdě obořit, že jste dnes tolikrát změnili názor. Nenechte se jím nebo jí srazit na kolena. Není důvod, abyste si o sobě mysleli méně nebo aby si o vás někdo myslel méně jen proto, že stále měníte svůj názor.

Peníze

Tento týden vám každodenní práce přináší nejrůznější pochvaly v zaměstnání. Nadřízení si nyní všímají vaší práce a chtějí, abyste uspěli. Doporučuje se, abyste mluvili o svých osobních cílech a o své vizi pro celou firmu. Vaše úsilí je velmi oceňováno. Budou odměněny finančně a dalšími výhodami a benefity.

Zdraví

Mluvit pravdu je krása života a vztahů, jinak je veškerá krása prázdná a život se stává pouhou šarádou. Pokud cítíte tah některých pohřbených pravd, je moudré je přijmout a věnovat se tomu, abyste se stali celistvými. Pokud cítíte, že potřebujete více spánku, abyste se připravili na změny, které cítíte, že se chystají, mějte odvahu říci ne nezdravému jídlu a jděte spát tak brzy, jak uznáte za vhodné. Žádné výmluvy nejsou nutné!

Přečtěte si také