Denní horoskop PANNY na 3. 11. 2022

Panna 3. 11. 2022

Dnes se možná nějakým způsobem dostanete do povědomí veřejnosti - a nebude vám to zrovna příjemné! Pokud učíte, přednášíte nebo vedete diskusní skupinu, možná by bylo dobré vyhledat podporu někoho, kdo má větší dar řeči než vy. Touto osobou může být blízký přítel nebo milostný partner. Nebojte se. S pomocí to zvládnete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je kolem vás spousta energie, kterou byste mohli vyjádřit tím, že někoho milovaného vezmete někam na vzrušující výlet. Mohl by to být skvělý nápad vyrazit společně za dobrodružstvím. Možná zkuste kempování nebo se vydejte na ryby na nějaké výjimečné a krásné místo. Udělejte si z toho příjemné a romantické chvíle ve dvou a užijte si to!

Práce

Následující tři týdny budete mít štěstí. Budete ve správný čas na správném místě a k tomu, abyste byli úspěšní, stačí následovat své srdce. To by nemělo být příliš těžké. Vaše intuice vám ukáže cestu.

Peníze

Nyní máte úžasnou příležitost, jako malý výbuch ve vašem domě peněz a hodnot. Přináší nové způsoby, jak vydělávat a šetřit peníze (nová práce?), a nové pohledy na roli peněz ve vašem životě. O tom, jak důležité budou, rozhodujete vy, ne váš šéf, banka nebo kdokoli jiný. To je docela posilující, když se nad tím zamyslíte.

Zdraví

Nyní je tu planetární konfigurace, která vás může donutit podívat se na celý svůj přístup k fyzickému zdraví a říct si "Fuj!" nebo "No tak, pojďme to zlepšit!". Važte si vhledů, které máte, když se cítíte naštvaní, protože je toho hodně, co se dá říct o tom, začít znovu s novým přístupem. Jedním z malých kroků, které je pro vás důležité udělat, je vážně se podívat na držení těla, zejména když sedíte u stolu. To vám může pomoci vyhnout se bolestem zad a ramen.

Přečtěte si také