Denní horoskop PANNY na 30. 1. 2023

Panna 30. 1. 2023

Dnes byste se mohli rozhodnout navštívit kurz, seminář nebo společenskou událost, které se účastní lidé z duchovní, metafyzické nebo intelektuální oblasti. Fascinující diskuse by mohly vést k vašim vlastním vhledům a odhalením, Panny. Mohli byste prozkoumat způsoby, jak využít své přirozené léčitelské schopnosti, možná prostřednictvím Reiki, masáží nebo jiných praktických disciplín. Očekávejte, že se v příštích dnech budete zabývat myšlenkami, které se dnes dozvíte. Měly by mít hluboký dopad.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce přináší do tohoto dne velmi lehkou a šťastnou energii. Pokud máte něco, co opravdu potřebujete sdělit, pak je pro to vhodná doba, protože budete schopni komunikovat takovým způsobem, abyste sdělení předali, aniž byste se museli uchylovat k podbízivým metodám. Buďte prostě upřímní.

Práce

Někdo se o vás může otřít velmi agresivním způsobem. Nenechte se touto osobou ovlivnit. Může přijít s divokými fakty, které použije proti vám. Nenechte se zmást. S největší pravděpodobností mají tato „fakta blíže k fikci než k pravdě.

Peníze

Tento týden se ve velkém rozjíždí vaše kariérní cíle. Vaše viditelnost v zaměstnání se zvyšuje a máte nástroje, které potřebujete k vytvoření silných a jasných sdělení. Mezitím máte schopnost přesvědčivě prezentovat své argumenty. Od reklamy přes tvorbu brožur až po získávání dalších klientů, ať je to krásné a přesvědčivé. Neexistuje nic, co byste nyní nezvládli.

Zdraví

Největší dojem, který na nás rodiče zanechají, se často projeví v tom, jak se chováme ke svému tělu. To, co jíte ráno a večer, kolik cvičíte a jak se k tomu stavíte, a jak se stavíte k odpočinku, to vše se učíme již od útlého věku. Chce to odvahu, abychom v dospělosti tyto věci znovu prověřili a převzali plnou zodpovědnost za své zdraví. Přijměte dnešní den jako první výzvu a prostě si uvědomte své zdravotní návyky.

Přečtěte si také