Denní horoskop PANNY na 30. 3. 2023

Panna 30. 3. 2023

Při dnešních pochůzkách se podívejte na nástěnky v místních podnicích. Panny, možná toužíte po dobrodružství a sníte o tom, že od všeho utečete, ale dnes možná najdete vzrušení, po kterém toužíte, přímo ve svém okolí. Mohly by se k vám nastěhovat nové události, lidé a podniky, které se vám budou líbit. Možná také objevíte skupinu, která sdílí některý z vašich zájmů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Už víte, co si myslíte, ale máte velké potíže rozhodnout se, co vlastně cítíte k někomu, s kým byste se chtěli sblížit. Postavení planet znamená, že máte šanci posvítit si na své emoce, a možná dokonce s překvapením zjistíte, že jsou hluboké a vášnivé, což je něco, s čím jste možná doufali, že se nebudete muset konfrontovat.

Práce

Atmosféra v práci se na chvíli uklidnila a vy máte čas dohnat hromady úkolů, které se vám hromadí na stole. Vytvořila se hora, ale nebojte se. Tuto horu postupně zdoláte.

Peníze

Přemýšlejte o tom, jak ušetřit a investovat těžce vydělané peníze a jak celkově získat více peněz. Věnujte každý den několik minut studiu IRA, 401K a dalších investičních nástrojů, abyste se nakonec stali finančními vítězi. Ne že byste jím už nebyli...

Zdraví

Vaše intuice funguje úměrně tomu, jak dobře v noci spíte. Chcete-li posílit své metafyzické nadání, zkuste si vytvořit rituál před spaním, který budete dva týdny nábožně dodržovat. Zkuste cokoli: hudbu, horkou koupel, rytmický tanec, protahování, zpívání ukolébavek... Snažte se, aby váš spánkový rituál byl vrcholem každé 24hodinové periody. Po probuzení si zapisujte sny do deníku. Sledování vám pomůže zaznamenat váš pokrok.

Přečtěte si také