Denní horoskop PANNY na 30. 6. 2022

Panna 30. 6. 2022

Vaše expanzivní povaha oslovuje ostatní, Panno, ale můžete narazit na odpor. Mějte na paměti, že ne každý stojí o vaše rady. Dávejte je jen tehdy, když vás o ně někdo požádá. Možná je ve vaší povaze chtít lidem skákat do života a všechno napravovat. Odolejte tomuto pokušení. Lidé mohou místo toho potřebovat někoho, kdo je vyslechne.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie s sebou přináší možnost rozveselit svou drahou polovičku, zejména pokud se v poslední době cítí poněkud sklesle. Není třeba to přehánět, ale zkuste se domluvit na sledování lehkého filmu nebo připravte jídlo pro několik přátel, u kterého si odpočinou a budou se moci zasmát. Budou se cítit mnohem lépe a vrátí se ke své normální dobré náladě.

Práce

Spojení, na které jste čekali, se uskuteční dnes. Máte všechny důvody být optimističtí, pokud jde o projekt, na kterém pracujete, nebo o dohodu, ve kterou doufáte. Úspěch je dnes na cestě. Gratulujeme.

Peníze

Tento týden vám každodenní práce přináší nejrůznější pochvaly v zaměstnání. Nadřízení si nyní všímají vaší práce a chtějí, abyste uspěli. Doporučuje se, abyste mluvili o svých osobních cílech a o své vizi pro celou firmu. Vaše úsilí je velmi oceňováno. Budou odměněny finančně a dalšími výhodami a benefity.

Zdraví

Někdy se to, co je správné, změní a vy se musíte rozejít s minulostí. Odpor ke změnám pramení ze strachu, že určitý zdroj lásky zmizí, jakmile se změníme. Uzemnění ve vlastní realitě prostřednictvím fyzického cvičení je účinný způsob, jak praktikovat meditaci, aniž byste dělali něco příliš neobvyklého. Připomeňte si, že láska k sobě samému je to, co potřebujeme nejvíce.

Přečtěte si také