Denní horoskop PANNY na 5. 5. 2023

Panna 5. 5. 2023

Možná jste uprostřed vzrušujícího tvůrčího projektu s partnerem, Panno, a toužíte pokročit, abyste jej mohli představit veřejnosti. Možná se však cítíte roztěkaní a nedokážete se na svou práci soustředit. Nenechte se příliš rozrušit. Takové věci se stávají. Buďte trpěliví a počkejte do zítřka, pokud to bude možné. Do té doby se dostanete zpět do pohody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nezdržujte se dnes v rozhovoru s někým výjimečným, zejména při současné astrální konfiguraci. A neskrývejte své skutečné názory či myšlenky, ani je neměňte, aby zněly reprezentativněji. Tato úžasná bytost si vás bude mnohem více vážit, pokud budete zcela, naprosto a upřímně sami sebou a vyjádříte přesně to, co skutečně cítíte. Uvidíte, že pak k vám bude mít obrovský respekt.

Práce

Pozor na ty, kteří jsou příliš přelétaví. Jste v pokušení nechat se strhnout lidmi, kteří jsou zábavní a kreativní, ale nestojí nohama pevně na zemi. Dbejte na to, abyste se stýkali s lidmi, kteří vám pomáhají, a ne vás vyvádějí z rovnováhy.

Peníze

Tento týden máte napjatý vztah mezi domovem a kariérou. Možná jste zahlceni prací nebo máte pocit, že vaše kariéra nyní představuje příliš mnoho překážek. Zároveň jsou váš domácí život a vnitřní pocity přinejlepším bouřlivé. Nastolte rovnováhu tím, že budete pečlivě sledovat své peněžní toky, abyste zmírnili stres. Odtud se věci začnou vyvíjet k lepšímu.

Zdraví

Převládající energie, která v těchto dnech prochází planetami, vám dodává jemnou radost na duchu. Tento krásný pocit můžete umocnit účastí na společenských a kulturních akcích (v případě potřeby virtuálních) s přáteli nebo blízkými. Abyste v těchto situacích vypadali a cítili se co nejlépe, zkuste se soustředit na držení těla. Způsob, jakým stojíte, může mít velký vliv na to, jak se cítíte vy i ostatní kolem vás. Držení těla ovlivňuje způsob, jakým dýcháte, a to je klíčové.

Přečtěte si také