Denní horoskop PANNY na 5. 7. 2022

Panna 5. 7. 2022

Neříkejte o někom za jeho zády nic, co byste nechtěli říct, kdyby dotyčný stál přímo vedle vás, Panny. V takový den se snadno zraní city. Lidé instinktivně poznají, že o nich říkáte negativní věci. Přiznejte se ke všemu, co byste mohli potřebovat vůči někomu, koho máte rádi. Buďte ke svým pocitům upřímní a otevření.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně se neradi ptáte na věci příliš podrobně, abyste si nevšimli chyby, která by mohla zkazit zdánlivě dokonalou situaci. Současná astrální konfigurace vás však může přimět k zamyšlení nad vaším posledním vztahem a nad tím, zda je pro vás skutečně dobrý, či nikoli. Pokud si začínáte všímat trhlin v tapetách, nemá smysl je zakrývat.

Práce

Převezměte iniciativu a začněte s novou rutinou na pracovišti ještě dnes. Nebojte se ukousnout si větší sousto, než si myslíte, že zvládnete. Každý nový úkol zvládnete jen krásně. Nepochybujte o sobě. Věřte ve své schopnosti.

Peníze

Tento týden je věnován vašim vztahům. Váš osobní život a profesní kontakty se nyní stanou velmi důležitými. Pokud budete muset, zaplaťte si jednu nebo dvě večeře. Setkávání s vlivnými přáteli se nakonec vyplatí.

Zdraví

Právě teď je stimulováno mnoho nevědomého materiálu a vy obvykle nemáte rádi takové věci. Způsob, jakým s nevědomím naložíte, je na vás. Vyberte si nějakou oblast svého života – například stravu, a rozhodněte se ji zlepšit. Zavedením nových výživných látek (tofu, kořenová zelenina, koření) a naučením se, jak je připravovat, bude váš skrytý pocit povzbuzen k tomu, aby se vám riskantně přihlásil o slovo.

Přečtěte si také