Denní horoskop PANNY na 6. 3. 2023

Panna 6. 3. 2023

Romantika by dnes měla nabrat na obrátkách, Panno. Mohli byste zjistit, že vy a váš současný nebo potenciální milostný partner máte mnoho společných duchovních zájmů. Možná se společně zúčastníte přednášky nebo semináře na jedno z těchto témat. Dejte si pozor, abyste si toho nenaplánovali příliš mnoho najednou. Jeden nebo oba byste se mohli dostat do konfliktu a nakonec toho druhého zklamat. Držte se svých plánů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra dnes vybízí k průzkumu. Pokud jste ve vážném vztahu, pak vám i vaší drahé polovičce může prospět den, kdy můžete vyrazit ven a dělat něco úplně jiného. Pokud hledáte lásku, zkuste se vydat na nové místo, které opravdu vzbudí váš zájem a díky němuž se budete cítit báječně. Ať už je scénář jakýkoli, užijte si novou chuť do života.

Práce

Neztrácejte příliš mnoho času posloucháním správných nápadů jiných lidí. Znáte svůj plán, tak se ho držte, místo abyste se nechali svést z cesty lidmi, kteří tvrdí, že znají vaši práci lépe než vy. Naslouchejte svým vnitřním hlasům.

Peníze

Vesmír vás žádá, abyste se prosadili v oblasti dluhů tím, že se dohodnete na splátkách, pošlete šeky a rozřežete staré kreditní karty. Mezitím se ve vašich snech a psychických záblescích objevují důležitá poselství. Až budete projevovat své ohromné ambice, nezapomeňte zůstat karmicky čistí. Chovejte se k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám ve stejném postavení.

Zdraví

Díky dnešní astrální energii se můžete cítit poháněni svým cílem. Jen se tím nenechte přivést k šílenství. Touha napravovat věci, a dokonce i lidi, vás může zavést na cestu frustrace. Udělejte si čas a věnujte se nějakému cvičení, které navodí meditativní stav. Opakovaná cvičení, jako má jóga, vám mohou dodat potřebný odstup. Budete se také cítit klidnější sami se sebou.

Přečtěte si také