Denní horoskop PANNY na 6. 5. 2022

Panna 6. 5. 2022

Cíl, za kterým jste šli, může být nyní neuskutečnitelný, Panny. Možná ho budete muset na nějakou dobu odložit. Mohlo by vás to zklamat, ale dobře si to promyslete. Jaké další sny máte? Zjistěte, které z nich jsou pro vás nejdůležitější, a pak se rozhodněte, které jsou právě teď nejperspektivnější. Někdy se takové drobné neúspěchy ukážou jako požehnání v přestrojení.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles naznačuje, že většinu romantických zážitků si možná odnášíte ze čtení knih, a na tom není nic špatného. Ponoření do hluboce pohlcujícího a vášnivého knižního trháku může fungovat jako učební pomůcka v nejrůznějších situacích, kdy se možná budete potřebovat o určitých věcech dozvědět více. Může vám to také poskytnout odpovědi na dlouhodobé problémy s vaší drahou polovičkou.

Práce

Vztahy s ostatními lidmi, se kterými spolupracujete, nebudou v následujících třech týdnech nijak zvlášť silné. Zdá se, že vaše magické kouzlo nefunguje tak dobře jako obvykle. Ostatní jsou vážnější a náladovější. Snažte se je pochopit.

Peníze

Tento týden máte napjatý vztah mezi domovem a kariérou. Možná jste zahlceni prací nebo máte pocit, že vaše kariéra nyní představuje příliš mnoho překážek. Zároveň jsou váš domácí život a vnitřní pocity přinejlepším bouřlivé. Nastolte rovnováhu tím, že budete pečlivě sledovat své peněžní toky, abyste zmírnili stres. Odtud se věci začnou vyvíjet k lepšímu.

Zdraví

Planetární energie působí jako oheň a voda, když se spojí, a vy se cítíte nabití. Chcete-li si tuto energii představit, představte si olympijského plavce. Představte si, jakou sílu a pohon potřebujete k pohybu v bazénu. Tento druh energie na vás nyní nějakým způsobem působí. Abyste zůstali klidní a vyrovnaní, prospěje vám nějaké cvičení, které rozšíří vaše plíce o vzduch. A při tom si uvědomíte, že skutečně můžete dosáhnout rovnováhy.

Přečtěte si také