Denní horoskop PANNY na 6. 7. 2022

Panna 6. 7. 2022

Možná vás čekají obrovské změny, Panny. Spojte se s něčím futuristickým a vzdáleným. Na cestě se mohou objevit překážky. Možná vám v postupu brání vaše srdce. Nepotřebujete další osobu, která by zaplnila prázdná místa ve vašem životě. Vaše sebedůvěra je to, co potřebujete, abyste posílili své sebevědomí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní souhra planetárních energií by vás mohla šokovat, ale bude to mít pozitivní výsledek. Máte sklon k prokrastinaci, což vám může způsobit více problémů, než je skutečně nutné. Někde na cestě odkládáte zásadní rozhodnutí týkající se vašeho milostného života. Po dnešních událostech si však budete chtít rozhodně pospíšit.

Práce

Převezměte iniciativu a začněte s novou rutinou na pracovišti ještě dnes. Nebojte se ukousnout si větší sousto, než si myslíte, že zvládnete. Každý nový úkol zvládnete jen krásně. Nepochybujte o sobě. Věřte ve své schopnosti.

Peníze

Tento týden je věnován vašim vztahům. Váš osobní život a profesní kontakty se nyní stanou velmi důležitými. Pokud budete muset, zaplaťte si jednu nebo dvě večeře. Setkávání s vlivnými přáteli se nakonec vyplatí.

Zdraví

Při zavádění změn se vždy objeví určitý odpor. Cesta řeky se nezmění bez několika soubojů mezi látkami! Jedná se o přirozený proces: nechte část svého já, která nechce změnit nějaký zvyk, nebo část svého já, která se nechce otevřít a být odhalena, aby se vyjádřila, a to naplno a úplně. Pak se sami sebe zeptejte: Kdo je tady šéf? Nějaké rozhodnutí MUSÍ být učiněno, aby jakýkoli proces "stál za to". Při přemýšlení o této otázce je dobré provádět procházky.

Přečtěte si také