Denní horoskop PANNY na 7. 2. 2023

Panna 7. 2. 2023

Zaměřte se dnes na sebe, Panny. Vaše povaha je často nesmírně obětavá. Dokážete být soucitní až do té míry, že příliš mnoho své energie věnujete na pomoc při řešení problémů druhých. Pak vám chybí dostatek soustředění na sebe a na věci, které vás trápí. Zkuste strávit nějaký čas o samotě a soustředit se na všechny problémy, které máte. Obraťte se na důvěryhodného přítele, který vám poradí a poskytne podporu. Dovolte někomu, aby se pro změnu staral o vás.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se snažíte na někoho udělat dojem, není to ten správný večer, kdy byste na něj měli přijít v jedné ze svých velmi intenzivních a dramatických nálad; spíše se zaměřte na jemné a vytrvalé svádění. Navažte konverzaci a pak jim usnadněte myšlenku, že by přišli o něco úžasného, kdyby vás někdy nevzali na rande.

Práce

Věnujte pozornost médiím, včetně časopisů a rozhlasu. Prostřednictvím těchto kanálů se k vám dostane důležitá informace, která vám pomůže získat zcela nový pohled na vaši současnou kariérní situaci. Pozorně naslouchejte.

Peníze

Tento týden si možná nepřejete nic menšího než přemýšlet o tom, jak splatit dluhy, spořit si na důchod a sestavit proveditelný finanční plán. Jeden aspekt však vyžaduje, abyste věnovali nějaký čas převzetí odpovědnosti za toto důležité strategické plánování. Věnujte se nyní práci, abyste si vybudovali to, co budete v budoucnu potřebovat. Jiné aspekty mezitím osvětlují váš kariérní sektor. Vydělávejte, dokud můžete.

Zdraví

Je to skvělá příležitost všimnout si, co ve vašem životě funguje. Příznivý aspekt dne vás činí obzvláště citlivými a doporučuje se, abyste tuto citlivost využili k dosažení pozitivního cíle. Podívejte se, jak dobře se cítíte, když alespoň trochu cvičíte. Pochvalte se za to. Zamyslete se nad tím, jak často si připravujete čerstvé a zdravé jídlo. Vychutnejte si tento úspěch. Vlastně si na oslavu nalijte velkou sklenici vody!

Přečtěte si také