Denní horoskop PANNY na 7. 3. 2023

Panna 7. 3. 2023

Cestování letadlem se dnes zdá být možné, Panno. Přitažlivost cizích zemí může být příliš silná, než abyste jí odolali. Pokud nemáte cestovní pas, raději si o něj zažádejte. Přátelé možná plánují cestu do zahraničí a zvou vás, abyste je doprovázeli. Váš smysl pro dobrodružství by měl zajistit, že neodmítnete, ale pokud vás to z nějakého důvodu neláká, rozmyslete si to. Cestování je pro vás právě teď důležité.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace dnes ukazuje, že máte šanci si s někým výjimečným vyříkat těžké chvíle. Ačkoli to zpočátku nemusí být snadné, pokud opravdu chcete, aby váš vztah pokračoval, je na to vhodná doba, protože jste oba připraveni mluvit o věcech, na kterých vám skutečně záleží. Pokud máte pocit, že jste se s tím vypořádali čistě, proč to neoslavit?

Práce

Neopakujte stejné chyby dvakrát. Podívejte se hluboko do paměti a vzpomeňte si, kdy jste podobné bitvy sváděli dříve. Nyní jste mnohem moudřejší. Podle toho upravte svůj postup, abyste se vyhnuli nástrahám, které jste již dříve viděli.

Peníze

Vesmír vás žádá, abyste se prosadili v oblasti dluhů tím, že se dohodnete na splátkách, pošlete šeky a rozřežete staré kreditní karty. Mezitím se ve vašich snech a psychických záblescích objevují důležitá poselství. Až budete projevovat své ohromné ambice, nezapomeňte zůstat karmicky čistí. Chovejte se k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám ve stejném postavení.

Zdraví

Jste velmi citliví k osudu Země, která je na mnoha místech ničena. Podpořte svůj vnitřní klid uklidňující meditací (meditací může být i dlouhá procházka) nebo jemným cvičením. Pokud se cítíte náchylní k nemocem, používejte preventivně bylinné prostředky, jako je zlatobýl, echinacea a astragalus, které snadno najdete v místním obchodě se zdravou výživou. Pro zklidnění epifýzy, nejlépe naladěného psychického orgánu našeho těla, se doporučuje plod papáji.

Přečtěte si také