Denní horoskop PANNY na 7. 5. 2022

Panna 7. 5. 2022

Pravděpodobně cítíte touhu udělat něco jiného a trochu bláznivého. Dnes si tuto touhu možná splníte návštěvou nějaké skupinové akce, třeba koncertu. Nebo byste mohli popustit uzdu své dětské fantazii a jít do cirkusu. Ať už uděláte cokoli, vezměte s sebou někoho výjimečného ve svém životě. Zábava, kterou určitě zažijete, bude mnohem sladší, když ji budete sdílet s milovanou osobou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace přináší do vašeho vztahu skutečné teplo a sluneční svit, což je velmi vítané, zejména pokud jste v poslední době procházeli mrazivým obdobím. Vaše vzájemná láska opět zazáří a rozplynou se obtíže, které se zdály být takovou výzvou. Možná by bylo dobré vyrazit někam na výjimečné místo a opravdu se pobavit. Smích je někdy tím nejlepším lékem.

Práce

Vaše nálada se výrazně zlepší a vy si říkáte, proč jste se nemohli cítit tak dobře už dříve v týdnu, kdy na tom opravdu záleželo. Nyní není čas na výčitky z minulosti. To vám nepřinese nic dobrého. Užívejte si přítomnost.

Peníze

Tento týden máte napjatý vztah mezi domovem a kariérou. Možná jste zahlceni prací nebo máte pocit, že vaše kariéra nyní představuje příliš mnoho překážek. Zároveň jsou váš domácí život a vnitřní pocity přinejlepším bouřlivé. Nastolte rovnováhu tím, že budete pečlivě sledovat své peněžní toky, abyste zmírnili stres. Odtud se věci začnou vyvíjet k lepšímu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit, že jste stále připraveni na další fázi svého osobního rozvoje. Duchovně, emocionálně, fyzicky  ať už se právě teď zaměřujete na jakýkoli rozvoj, dnešní aspekt vám pomůže ujmout se vedení. Jóga je cvičení, které spojuje všechny tyto oblasti do jedné, a pokud ji budete praktikovat denně, může vám pomoci vytěžit z tohoto tranzitu maximum. Zbývá vám zhruba deset dní, tak to nepropásněte! Před cvičením se připravte příjmem vody.

Přečtěte si také