Denní horoskop PANNY na 7. 5. 2023

Panna 7. 5. 2023

Pravděpodobně cítíte touhu udělat něco jiného a trochu bláznivého. Dnes si tuto touhu možná splníte návštěvou nějaké skupinové akce, třeba koncertu. Nebo byste mohli popustit uzdu své dětské fantazii a jít do cirkusu. Ať už uděláte cokoli, vezměte s sebou někoho výjimečného ve svém životě. Zábava, kterou určitě zažijete, bude mnohem sladší, když ji budete sdílet s milovanou osobou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace přináší do vašeho vztahu skutečné teplo a sluneční svit, což je velmi vítané, zejména pokud jste v poslední době procházeli mrazivým obdobím. Vaše vzájemná láska opět zazáří a rozplynou se obtíže, které se zdály být výzvou. Možná by bylo dobré vyrazit někam na výjimečné místo a opravdu se pobavit. Smích je někdy tím nejlepším lékem.

Práce

Vaše nálada se výrazně zlepší a vy si říkáte, proč jste se nemohli cítit tak dobře už dříve v týdnu, kdy na tom opravdu záleželo. Nyní není čas na výčitky z minulosti. To vám nepřinese nic dobrého. Užívejte si přítomnost.

Peníze

Tento týden máte napjatý vztah mezi domovem a kariérou. Možná jste zahlceni prací nebo máte pocit, že vaše kariéra nyní představuje příliš mnoho překážek. Zároveň jsou váš domácí život a vnitřní pocity přinejlepším bouřlivé. Nastolte rovnováhu tím, že budete pečlivě sledovat své peněžní toky, abyste zmírnili stres. Odtud se věci začnou vyvíjet k lepšímu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit, že jste stále připraveni na další fázi svého osobního rozvoje. Duchovně, emocionálně, fyzicky – ať už se právě teď zaměřujete na jakýkoli rozvoj, dnešní aspekt vám pomůže ujmout se vedení. Jóga je cvičení, které spojuje všechny tyto oblasti do jedné, a pokud ji budete praktikovat denně, může vám pomoci vytěžit z tohoto tranzitu maximum. Zbývá vám zhruba deset dní, tak to nepropásněte. Před cvičením se připravte příjmem vody.

Přečtěte si také