Denní horoskop PANNY na 7. 7. 2022

Panna 7. 7. 2022

Dnes by mohly věci nějakým způsobem vyvrcholit, Panno. Vyhraďte si čas na přemýšlení o tom, co můžete udělat pro to, abyste se měli rádi. Možná jste tolik mysleli na potřeby skupiny, že jste nedokázali přemýšlet o tom, jak se postarat sami o sebe. Kázání svých myšlenek a hodnot ostatním nic neznamená, pokud je neuplatníte sami na sobě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace naznačuje, že se konečně cítíte dostatečně emocionálně silní na to, abyste se chtěli někomu pevněji zavázat. Budete však muset být upřímní ohledně svých hlubších citů a toho, co si představujete, že se mezi vámi v budoucnu stane. Protože máte tendenci vyhýbat se přílišné intenzitě a raději se věnujete lehčím tématům, můžete vyvolat špatný dojem.

Práce

Postarejte se o základní věci ještě dnes. Nesnažte se předbíhat, abyste někomu dokázali, že jste dál, než ve skutečnosti jste. To vás v dlouhodobém horizontu pouze vrátí zpět. Začněte od začátku a postupně na tom pracujte.

Peníze

Tento týden je věnován vašim vztahům. Váš osobní život a profesní kontakty se nyní stanou velmi důležitými. Pokud budete muset, zaplaťte si jednu nebo dvě večeře. Setkávání s vlivnými přáteli se nakonec vyplatí.

Zdraví

Svůj život si můžete uspořádat podle svých potřeb, možnosti jsou tu pro vás. Pokud vás planety někdy povzbuzovaly k tomu, abyste si uvědomili, že jste na místě řidiče, pak je to právě teď. Chcete-li tuto výzvu posunout na hmatatelnější úroveň, zkuste se vyzvat k náročnější fyzické rutině. To může znamenat cokoli od toho, že poprvé v životě začnete cvičit, až po rozhodnutí, že letos uběhnete maraton. V každém případě přebíráte kontrolu.

Přečtěte si také