Denní horoskop PANNY na 8. 2. 2023

Panna 8. 2. 2023

Panny, dnes je super den na rozhodování. Pokud jde o závažná rozhodnutí, můžete příliš dlouho vyčkávat. Využijte energii, která pramení z dnešních planetárních aspektů, sepište si seznam věcí, které je třeba rozhodnout v oblasti práce, vztahů a financí, a postupně je sejměte. Nebojte se udělat chybu. Je to lepší, než kdybyste něco úplně vynechali, nemyslíte?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je ideální k uspořádání setkání přátel, do kterého se pro jistotu zapojí i několik fascinujících nováčků. To více než cokoli jiného přispěje ke zpestření vašeho milostného života a možná vás povzbudí k tomu, abyste se seznámili s jiným typem lidí, než abyste se stále drželi těch se stejnými zájmy.

Práce

Na vašem pracovišti se dnes projeví střety o to, kdo má větší moc. Přestože osoba, která je ve vedení, může mít titul šéf, nemusí mít plný přehled o tom, co se na pracovišti skutečně děje. S největší pravděpodobností to víte nejlépe vy.

Peníze

Tento týden si možná nepřejete nic menšího než přemýšlet o tom, jak splatit dluhy, spořit si na důchod a sestavit proveditelný finanční plán. Jeden aspekt však vyžaduje, abyste věnovali nějaký čas převzetí odpovědnosti za toto důležité strategické plánování. Věnujte se nyní práci, abyste si vybudovali to, co budete v budoucnu potřebovat. Jiné aspekty mezitím osvětlují váš kariérní sektor. Vydělávejte, dokud můžete.

Zdraví

Dnešní nebeská energie vynese na povrch vaši emocionální povahu. Je důležité sdílet své pocity s lidmi, které máte rádi. Místo toho, abyste zůstávali v bezpečí za svým postojem sebejistoty, svěřte se druhým, i když si myslíte, že to vám nebo jim bude nepříjemné. Vztahy, které stojí za to, přežijí i občasnou konfrontaci. Nechte se vést svými emocemi a nezapomeňte říkat, co cítíte  nepředstírejte, že znáte myšlenky druhého člověka. Než promluvíte, zhluboka dýchejte a shromážděte své myšlenky.

Přečtěte si také