Denní horoskop PANNY na 8. 6. 2023

Panna 8. 6. 2023

Dnešní den vás může trochu rozrušit, Panny. Vaše pečovatelské instinkty chtějí upřímně pomáhat mnoha lidem, kteří vás žádají o pomoc a radu, přesto se nemůžete zbavit pocitu, že vás využívají nebo se vás snaží donutit dělat věci, které nechcete. Ano, je těžké být dobrým rodičem pro druhé a zároveň pro sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může existovat důvod, proč se cítíte podrážděni svým partnerem (současným nebo budoucím). Současná astrální energie naznačuje, že pokud jste se snažili určitou záležitost zamést pod koberec, protože jste se obávali své reakce, můžete se cítit povzbuzeni, abyste ji vynesli na světlo. Nemusíte se zlobit, stačí být pevní a sebevědomí. Spíše než hledání viny hledejte řešení.

Práce

Energie dne vás povzbuzuje k expanzi. Myslete ve velkém. Nastal váš čas zazářit. Požádejte o povýšení nebo zvýšení platu. Předložte svůj životopis firmě, o které jste si mysleli, že by vás ani za milion let nepřijala. Úspěch je váš. Přijměte ho.

Peníze

Tento týden se aspekty týkají vašeho sektoru institucí, minulých životů a karmy. Vesmír říká, že co do své práce a peněz vložíte, to také dostanete. Pokud jste byli laxní v plánování důchodu nebo spoření obecně, je tento týden vhodný k tomu, abyste naslouchali své intuici a dali se do toho.

Zdraví

Spontánní vyjadřování by dnes mohlo být náročné. Vzhledem k současné nebeské atmosféře pravděpodobně nebude po vašem, ať se budete snažit sebevíc. Ve skutečnosti je v takové konfiguraci snaha marná. Nejlepší bude zvolit jednodušší cestu. Držte se své obvyklé rutiny a počkejte, až to skončí. Je důležité si trochu zacvičit, aby se frustrovaná energie uvolnila tak rychle, jak se objeví.

Přečtěte si také